Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Οικονόμου - Ο Τσίπρας επιδίδεται σε εμπόριο φόβου - Στηρίζουμε επιχειρήσεις και νοικοκυριά από την ακρίβεια

Γιάννης Οικονόμου – Ο Τσίπρας επιδίδεται σε εμπόριο φόβου – Στηρίζουμε επιχειρήσεις και νοικοκυριά από την ακρίβεια

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η κυβέρνηση στηρίζει τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά από τις ανατιμήσεις στην ενέργεια (έως σήμερα 620 εκ. ευρώ) και δημιούργησε ήδη 70.000 περισσότερες θέσεις εργασίας σε σχέση με το 2019, ενώ αυξάνει για δεύτερη φορά τον κατώτατο μισθό μέσα στο 2022

Τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις ανατιμήσεις, σχολίασε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο «κ. Τσίπρας είναι ένας φοβισμένος πολιτικός αρχηγός, που περιοδεύει ανά την Ελλάδα εμπορευόμενος φόβο και καταστροφολογία», ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Προσέθεσε πως οι αγρότες ξέρουν ότι, μόνο το τελευταίο διάστημα, «η κυβέρνησή μας μείωσε τον ΦΠΑ των ζωοτροφών στο 6%, επιστρέφει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης για το αγροτικό πετρέλαιο για νέους αγρότες και για όσους συμμετέχουν σε συνεταιριστικά και συνεργατικά σχήματα, τα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα απολαμβάνουν υψηλές τιμές».

Ταυτόχρονα, υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «στηρίζουμε τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά από τις ανατιμήσεις στην ενέργεια (έως σήμερα 620 εκ. ευρώ). Επίσης, δημιουργήσαμε ήδη 70.000 περισσότερες θέσεις εργασίας σε σχέση με το 2019 και αυξάνουμε για δεύτερη φορά τον κατώτατο μισθό μέσα στο 2022».

Ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε πως, σήμερα, η ΕΕ ανακοίνωσε επισήμως πρωτοφανείς ρυθμούς ανάπτυξης για την Ελλάδα, από φέτος έως και το 2023.

«Αμήχανος μπροστά σε όλες αυτές και πολλές περισσότερες επιτυχίες που έρχονται, δέσμιος της άγνοιάς του ο κ. Τσίπρας, δεν μπορεί ούτε να κατανοήσει την πραγματικότητα, ούτε να προτείνει κάτι», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας πως γι’ αυτό και επιδίδεται «σε εμπόριο φόβου».

Όπως και για την διαχείριση της πανδημίας, έτσι και για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων, κατέληξε ο κ. Οικονόμου, «θα του επαναλάβουμε ότι ένα δράμι πράξης μετράει περισσότερο από ένα τόνο θεωρίας».

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024