Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος - Εκτός ΜΕΘ σοβαρά τραυματισμένος διασωληνωμένος διανομέας - Το νοσοκομείο έχει γεμίσει με περιστατικά κοροναϊού

Βόλος – Εκτός ΜΕΘ σοβαρά τραυματισμένος διασωληνωμένος διανομέας – Το νοσοκομείο έχει γεμίσει με περιστατικά κοροναϊού

Ο 20χρονος, που τραυματίστηκε σε τροχαίο νοσηλεύεται με βαρειές εγκεφαλικές κακώσεις και κάκωση στον θώρακα, διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ.

Δραματική είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο του Βόλου, το οποίο ασφυκτιά καθώς έχει γεμίσει με περιστατικά κοροναϊού.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός, ότι δεν υπάρχει κρεβάτι ΜΕΘ, για έναν 20χρονο ντελιβερά, που τραυματίστηκε χθες σοβαρά, σε τροχαίο στο κέντρο του Βόλου.

Ο 20χρονος, νοσηλεύεται με βαρειές εγκεφαλικές κακώσεις και κάκωση στον θώρακα, διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο νευροχειρουργός και πρόεδρος της τοπικής ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Νίκος Χαυτούρας, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί κρεβάτι σε άλλη ΜΕΘ ενώ διασωληνωμένο εκτός ΜΕΘ είναι με περιπλοκές λόγω κοροναϊού, ακόμη ένα άτομο.

«Ο αριθμός των ασθενών που χρειάζεται ΜΕΘ αλλάζει συνεχώς, είτε πρόκειται για covid είτε όχι. Η κατάσταση είναι ασφυκτική»,  τόνισε ο κ. Χαυτούρας.

Ο ίδιος μιλώντας νωρίτερα στο MEGA, σημείωσε πως «η κατάσταση παραμένει δραματική. Οι ασθενείς ξεπερνούν τους 110. Το νοσοκομείο είναι υπό κατάρρευση, αλλά τελευταία στιγμή έγινε μία κινητοποίηση και φαίνεται πως κάτι πάει να γίνει. Γίνονται συμφωνίες με ιδιωτικές κλινικές. Το νοσοκομείο όμως είχαμε αποφασίσει να μην ξεπεράσει τους 70 ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ στην εφημερία είχαμε 110 ασθενείς. Φτάσαμε στο ταβάνι. Φτάσαμε σε ένα πόλεμο δίχως στρατιώτες και δίχως πολεμοφόδια… Τα πολεμοφόδια είναι το οξυγόνο», δήλωσε.

Πώς έγινε το τροχαίο με τον 20χρονο διανομέα

Σύμφωνα με το magnesianews, ο 20χρονος διανομέας, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στο κέντρο του Βόλου, όταν οδηγός αυτοκινήτου παραβίασε προτεραιότητα και βγήκε στην Κ. Καρτάλη χωρίς να ελέγξει.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του διανομέα, που διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Και στους δύο οδηγούς διενεργήθηκε έλεγχος μέθης με την μέθοδο της αιμοληψίας. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024