Πάνε χρόνια από την εποχή που εγκαταλείψαμε την αγορά αυτοκινήτου για χάρη του leasing. Και είχαμε πολύ καλούς λόγους για αυτό. Ξεκίνησε από τα εταιρικά αυτοκίνητα, στα οποία η μίσθωση δεν προσφέρει μόνο άνεση και ξενοιασιά, αλλά και φορολογικά προνόμια, και σταδιακά προχώρησε και στα προσωπικά μας οχήματα.

Γιατί όταν βιώσεις την ελευθερία του leasing, που το σταθερό του μίσθωμα περιλαμβάνει τα πάντα – από την ασφάλεια, το service, τα τέλη κυκλοφορίας  μέχρι τις αλλαγές ελαστικών και  όλα τα έκτακτα έξοδα – δύσκολα την εγκαταλείπεις.

Επομένως, όταν μάθαμε ότι η διαδικασία της μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτου γίνεται επιτέλους και (πολύ) ευκολότερη, ήταν αδύνατον να μην δοκιμάσουμε τις νέες δυνατότητες.

Avis Easy Leasing

Μια επίσκεψη στο ανανεωμένο myavis.gr ήταν αρκετή για να βρούμε σε ελάχιστο χρόνο αυτό ακριβώς που ψάχναμε, χωρίς την παραμικρή δυσκολία. Οι προσφορές της Avis για leasing ιδιωτών και επαγγελματιών είναι διαθέσιμες ήδη από την κεντρική σελίδα του site, που έχει αποκτήσει νέα εικαστική προσέγγιση για να διευκολύνει τον χρήστη στις επιλογές που του ταιριάζουν.

Ειδικά διαμορφωμένα μενού και νέα φίλτρα, μας επέτρεψαν να βρούμε μοντέλα με εξοπλισμό που καλύπτει άψογα τις ανάγκες μας – και στη συνέχεια να εξατομικεύσουμε τη σύμβασή μας, διαμορφώνοντας την ακριβώς με τον τρόπο που μας εξυπηρετεί περισσότερο, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις.

Επιλέγοντας τις προσφορές με την ένδειξη «Easy Leasing», αποκτήσαμε τη δυνατότητα να ορίσουμε online, σε λίγα δευτερόλεπτα, ορισμένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του συμβολαίου μας: όπως τη διάρκεια της μίσθωσης και τα χιλιόμετρα χρήσης του αυτοκινήτου, μέχρι τη δυνατότητα συμβολαίου χωρίς καταβολή προκαταβολής, αλλά και την επιλογή του χρώματος αμαξώματος που επιθυμούμε.

Το leasing περνά στην επόμενη μέρα

Είτε αναζητάτε τα επόμενα οχήματα για το στόλο της επιχείρησής σας, είτε ψάχνετε μια πιο ευέλικτη λύση για το προσωπικό σας αυτοκίνητο – εξάλλου, ποιος είναι εκείνος που δεν θέλει να οδηγεί ένα ολοκαίνουργιο όχημα κάθε τρία ή τέσσερα χρόνια, χωρίς να περνά πρώτα από τη συχνά δύσκολη διαδικασία της μεταπώλησης – είναι πρακτικά αδύνατον να μην βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε στο  ανανεωμένο myavis.gr.

Μια μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, κάθε μεγέθους, μάρκας, τύπου και καυσίμου είναι διαθέσιμη για εσάς σε προνομιακές προσφορές. Και με απόλυτη διαφάνεια, αφού για κάθε μοντέλο η Avis σας ενημερώνει και για το κόστος αγοράς του από την αντιπροσωπεία.

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα της αγοράς είναι πλέον μόνο μερικά κλικ μακριά – και φυσικά, όπως συμβαίνει και με κάθε άλλο τύπο leasing, αν δεθείτε με το αυτοκίνητό σας περισσότερο από ό,τι περιμένατε, μπορείτε στο τέλος της σύμβασής σας να το κάνετε δικό σας για πάντα.

Στο μεταξύ, θα απολαμβάνετε όλα τα προνόμια του Avis Leasing. Και η μόνη σας ανησυχία στην οδηγική σας καθημερινότητα, θα είναι το καύσιμο.

Γνωρίστε το Avis Easy Leasing εδώ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr