Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτα περιστατικά με αστυνομικούς... γκαφατζήδες

Απίστευτα περιστατικά με αστυνομικούς… γκαφατζήδες

Περιστατικά καθημερινής... γκάφας θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς δύο περιπτώσεις με πρωταγωνιστές αστυνομικούς, που σημειώθηκαν πρόσφατα

Δύο απίστευτα περιστατικά με πρωταγωνιστές αστυνομικούς, που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, παρουσίασε στο Live News του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Όπως ανέφερε, ένας αστυνομικός του αστυνομικού τμήματος Ελευσίνας επεξεργαζόταν το όπλο του στο προαύλιο του τμήματος, όταν αυτό – σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος – εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να καρφωθεί μια σφαίρα σε περιπολικό που βρισκόταν στο χώρο.

Το άλλο περιστατικό σημειώθηκε στον Κορυδαλλό, όταν αστυνομικοί εντόπισαν τρεις άγνωστους άνδρες να προσπαθούν να κλέψουν οικοδομικά υλικά από νέα οικοδομή. Όταν το πλήρωμα του περιπολικού κατάλαβε τι έκαναν, πήραν την απόφαση να τους οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα.

Αντί όμως να τους βάλουν στο περιπολικό, τους ζήτησαν να προπορευτούν με το… δικό τους όχημα μέχρι εκεί – κάτι που δεν συνέβη ποτέ, όμως, καθώς οι τρεις άνδρες παραβίασαν ερυθρό σηματοδότη και εξαφανίστηκαν από το οπτικό πεδίο των αστυνομικών, οι οποίοι τους αναζήτησαν χωρίς να καταφέρουν να τους εντοπίσουν.

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024