Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία μετά φόνου στο ψιλικατζίδικο στην Τούμπα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία μετά φόνου στο ψιλικατζίδικο στην Τούμπα

Ο άνδρας που θα κατευθυνθεί προς το ψιλικατζίδικο, έχοντας μαζί του το όπλο με το οποίο θα αφαιρέσει τη ζωή του 44χρονου υπαλλήλου θα χρειαστεί μόλις 15 μέτρα για να φτάσει στην είσοδο του καταστήματος που έχει στοχοποιήσει.

Το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι δράστες της δολοφονίας του 44χρονου υπαλλήλου για να φτάσουν στο ψιλικατζίδικο στην Τούμπα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν αποτυπώνεται σε βίντεο ντοκουμέντο.

Σύμφωνα με το βίντεο, οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 03:47 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν δύο άνδρες περπατούν με σταθερό και ψύχραιμο βηματισμό. Ο ένας από αυτούς όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr φοράει ανοιχτόχρωμα ρούχα και κρατάει στο δεξί του χέρι σακούλες, ενώ με το αριστερό ένα μικρό στρώμα. Μέσα σε αυτό έχει το όπλο το οποίο θα το χρησιμοποιήσει μερικά δευτερόλεπτα αργότερα για να βγάλει από τη ζωή τον 44χρονο υπάλληλο.

Ο δεύτερος άνδρας φοράει ανοιχτόχρωμη μπλούζα και μαύρο παντελόνι, έχει περασμένο από το λαιμό του ένα τσαντάκι και στο αριστερό του χέρι κρατάει μια μικρή τσάντα. Και οι δύο φορούν κουκούλες, ενώ τα πρόσωπα τους είναι καλυμμένα με μάσκες κατά του κοροναϊού.

Στο αποκλειστικό βίντεο του newsit.gr διάρκειας 97 δευτερολέπτων, ο δολοφόνος και ο συνεργός του  κινούνται αρχικά ο ένας δίπλα στον άλλο για περίπου 35 δευτερόλεπτα.  Κάποια στιγμή από δίπλα τους περνάει ένα ζευγάρι, με τους δράστες να μην δίνουν καμία σημασία και να συνεχίζουν το βηματισμό τους.

Όταν φτάνουν στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη οι δύο τους χωρίζονται. Ο άνδρας που έχει το όπλο μέσα στο διπλωμένο πάπλωμα κατευθύνεται προς το ψιλικατζίδικο, ενώ ο συνεργός του αναλαμβάνει το ρόλο του τσιλιαδόρου.

Ο άνδρας που θα κατευθυνθεί προς το ψιλικατζίδικο, έχοντας μαζί του το όπλο με το οποίο θα αφαιρέσει τη ζωή του 44χρονου υπαλλήλου θα χρειαστεί μόλις 15 μέτρα για να φτάσει στην είσοδο του καταστήματος που έχει στοχοποιήσει.

Στο κατάστημα, ο 27χρονος που όπως αποδείχθηκε μετά τη σημερινή σύλληψη θα παραμείνει μέσα σε αυτό για ενάμιση λεπτό κι αφού σκότωσε τον 44χρονο άνδρα στη συνέχεια θα αρχίσει να τρέχει προς το σημείο που τον περίμενε ο συνεργός του.

Οι δύο άνδρες θα φύγουν από την οδό Τριτοπτολέμου και θα χαθούν μέσα στο σκοτάδι. Ωστόσο δεν θα καταφέρουν να διαφύγουν της σύλληψης, καθώς οι αστυνομικές αρχές θα καταφέρουν να τους εντοπίσουν και να τους περάσουν χειροπέδες.

Ο άνθρωπος που φέρεται να σκότωσε τον υπάλληλο, είναι ένας 27χρονος Αλβανός, ενώ ο συνεργός του που κρατούσε τσίλιες είναι Έλληνας ηλικίας 35 ετών.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024