Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ντέρμπι αποδείξεων στη Λεωφόρο - Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

Ντέρμπι αποδείξεων στη Λεωφόρο – Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ενώ την ίδια ώρα σημαντικό ματς δίνει και ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ιωνικό, με στόχο τη νίκη που θα του δώσει αέρα τριών βαθμών

Το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και το Ολυμπιακός – Ιωνικός είναι τα σημαντικότερα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής στο κυριακάτικο πρόγραμμα της Super League.

Μετά και την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη έχει άλλο ενδιαφέρον το κυριακάτικο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να έχει τη δική του ευκαιρία με νίκη να ξεφύγει 3 βαθμούς από την Ένωση μία αγωνιστική πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Αρχίζοντας από το ντέρμπι της Λεωφόρου και οι δύο ομάδες έχουν αρκετά προβλήματα και θέλουν ταυτόχρονα το τρίποντο για να βρίσκονται κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας και να μη χάσουν έδαφος.

Για τον Παναθηναϊκό υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα που πρέπει να λύσει ο Γιοβάνοβιτς, αφού και ο Πούγγουρας τέθηκε νοκ-αουτ.

Από την άλλη, για τον ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Σίντζι Καγκάβα, αλλά ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα, Ολιβέιρα και Ντόουγκλας.

Όσον αφορά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του Ρέαμπτσιουκ με τον πρησμένο αστράγαλό του, αλλά και να δει ξανά το επίπεδο ετοιμότητας των Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά.

Αντίθετα, για τους φιλοξενουμένους, που έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ο Δημήτρης Σπανός μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Κάνιας, Τσιγκρίνσκι, Λενίς που αποθεραπεύτηκαν, κάτι που αυτόματα εκμηδενίζει τις απουσίες του, καθώς διαθέσιμοι είναι και οι Άοσμαν και Ματσούκας.

Τέλος, στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Άρη ο Άκης Μάντζιος δε θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Μάνο, καθώς αυτός δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αντιθέτως, η παρουσία του Λούμορ στοιχειοθετεί έκπληξη, καθώς ο γκανέζος αμυντικός έχασε σημαντικό μέρος της προετοιμασίας και μάλλον δε θα είναι στα βασικά πλάνα του Μάντζιου.

Για το Βόλο ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ εκτίει και σε αυτό το παιχνίδι την ποινή των 15 ημερών που του είχε επιβληθεί από τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Έτσι, ο Κώστας Μπράτσος θα βρίσκεται στον πάγκο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πουρίτα παραμένει εκτός λόγω της θλάσης που έχει υποστεί, ενώ δεν υπολογίζεται ο Κούζντρα.

Τα ματς του Σαββάτου

ΟΦΗ – Ατρόμητος Αθηνών 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-0
Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 2-2

Το πρόγραμμα της Κυριακής

15.00: Αστέρας Τρίπολης – Λαμία NS PRIME
17.15: Βόλος – Άρης COSMOTE SPORTS 2
19.30: Ολυμπιακός – Ιωνικός NS PRIME
19.30: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ COSMOTE SPORTS 1

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024