Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γίνεται ολοένα και πιο σκληρή η κριτική στον Σόλσκιερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γίνεται ολοένα και πιο σκληρή η κριτική στον Σόλσκιερ

Τα αγγλικά ΜΜΕ ασκούν πολύ σκληρή κριτική στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά και από τη χθεσινή ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Εντονη είναι πλέον, η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά την νέα εντός έδρας ήττα που γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η γειτονική Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» με 2-0, αφήνοντας τους «κόκκινους διάβολους» στην πέμπτη θέση κι εννέα βαθμούς μακρυά από την κορυφή της βαθμολογίας, χωρίς να συνυπολογίζονται οι αγώνες της Κυριακής (7/11).

Οι «Times», περιέγραψαν την ήττα ως «έναν εκσπλαχνισμό 90 λεπτών ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου και της παραπαίουσας ηγεσίας του», προσθέτοντας ότι η Σίτι «έπαιζε ένα διαφορετικό παιχνίδι, από έναν διαφορετικό πλανήτη» σε μια βροχερή ημέρα στο Μάντσεστερ.

Χαρακτηριστικό της υπεροχής που είχαν οι «πολίτες» στο ματς, είναι οι 753 (!) πάσες, τις περισσότερες που έχει κάνει οποιαδήποτε ομάδα σε αγώνα της Premier League εναντίον της Γιουνάιτεντ από το 2003, οπότε και υπάρχουν στατιστικά στοιχεία.

Η… πανάκριβη επίθεση της Γιουνάιτεντ είχε μόνο ένα σουτ στο τέρμα. Ο Μπάρνεϊ Ρόναϊ, έγραψε στον «Guardian» ότι η ομάδα του Σόλσκιερ έπαιξε «ζόμπι-μπάλα», τονίζοντας την παθητικότητα των γηπεδούχων, αναρωτώμενος: «Τι νόημα έχει να συγκεντρώνεις όλο αυτό το ταλέντο και να παίζεις έτσι; Πώς φθάσαμε σε αυτό το δημιουργικό και πνευματικό αδιέξοδο»;

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Γκάρι Νέβιλ, πήρε θέση στο ζήτημα, λέγοντας ότι «η Γιουνάιτεντ φαινόταν φοβισμένη μέχρι θανάτου. Επαιζαν σχεδόν, σαν να ήταν τσαλακωμένοι στην γωνία, περιμένοντας να χάσουν. Ενας παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δείχνει κότσια και θάρρος στον αγωνιστικό χώρο».

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024