Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ στον Βόλο – Άφαντος ο δράστης που σκότωσε τη νονά του – Το μυστήριο τηλεφώνημα στη σύζυγό του μετά το φονικό

Θρίλερ στον Βόλο – Άφαντος ο δράστης που σκότωσε τη νονά του – Το μυστήριο τηλεφώνημα στη σύζυγό του μετά το φονικό

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη του δράστη της ανθρωποκτονίας.

Άφαντος παραμένει ο 39χρονος που φέρεται να δολοφόνησε την 75χρονη νονά του στη Νέα Ιωνία Βόλου, με την αστυνομία να διαψεύδει ότι έχει συλληφθεί και ανακρίνεται.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά από την ΕΛ.ΑΣ. οι αστυνομικές έρευνες, για την ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες το μεσημέρι (6/11), σε υπόγειο χώρο πολυκατοικίας, όπου διέμενε, στον Βόλο, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, καθώς και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας. Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη του δράστη της ανθρωποκτονίας.

Βόλος: Δεν έχει συλληφθεί ο δράστης, τα κίνητρά του ήταν οικονομικά

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχικές πληροφορίες χθες, ανέφεραν ότι ο δράστης έχει συλληφθεί και ανακρίνεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ωστόσο φέρεται να ομολόγησε την πράξη του τηλεφωνικά, σε αστυνομικό, αλλά τελικώς δεν παραδόθηκε στην Αστυνομία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 75χρονη γυναίκα βοηθούσε συχνά οικονομικά τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, ενώ λέγεται ότι ήταν και χρήστης ναρκωτικών.
Εικάζεται ότι και χθες ο δράστης της ζήτησε χρήματα, η γυναίκα αρνήθηκε και τελικά της επιτέθηκε, την κατέσφαξε με περισσότερες από 20 μαχαιριές και μετέφερε το πτώμα της, χωρίς να γίνει αντιληπτός, στο υπόγειο οικοδομής.

Το τηλεφώνημα στη σύζυγό του

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας Magnesia News αναφέρουν ότι ο φερόμενος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύζυγό του, αποκαλύπτοντας ότι σκότωσε τη νονά του, γιατί όταν της ζήτησε ένα χρηματικό ποσό και εκείνη του το αρνήθηκε.

Από εκεί και μετά, ο 39χρονος δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τη στιγμή της δολοφονίας, βρισκόταν μέσα στο σπίτι το παιδί με ειδικές ανάγκες της άτυχης 75χρονης. Αφού τη σκότωσε τύλιξε το κεφάλι της με μονωτική ταινία και στη συνέχεια το σώμα της με σεντόνια, κουβέρτες και πάπλωμα. Επίσης έβαλε σακούλες στα πόδια της και στη συνέχεια της μετέφερε στην αποθήκη ενός άλλος διαμερίσματος στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Αμέσως μετά ανέβηκε και πάλι στο διαμέρισμα και προσπάθησε με σφουγγαρίστρα να καθαρίσει τα αίματα.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024