Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στα χρόνια της υπομονής» – Ο Γιώργος Νταλάρας και η Ασπασία Στρατηγού σε ένα κλασικό λαϊκό τραγούδι

«Στα χρόνια της υπομονής» – Ο Γιώργος Νταλάρας και η Ασπασία Στρατηγού σε ένα κλασικό λαϊκό τραγούδι

Όπως είναι φυσικό από το μουσικό ταξίδι του ερμηνευτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν θρυλικά λαϊκά τραγούδια τα οποία ο ερμηνευτής δεν παραλείπει ποτέ από τα προγράμματά του...

Η αγαπημένη συνήθεια που έκανε μια παρέα κοινό και καλλιτέχνες τις δύσκολες στιγμές της καραντίνας συνεχίζει και φέτος να φιλοξενεί σπουδαίους τραγουδιστές και χαρίζει μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές του MEGA.

Ο Γιώργος Νταλάρας, μια από τις φωνές που έχει σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι εδώ και δεκαετίες παρουσιάζει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα στο οποίο περιλαμβάνουν όλε οι μεγάλες του επιτυχίες.

Όπως είναι φυσικό από το μουσικό ταξίδι του ερμηνευτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν θρυλικά λαϊκά τραγούδια τα οποία ο ερμηνευτής δεν παραλείπει ποτέ από τα προγράμματά του.

«Στα χρόνια της υπομονής» τραγουδάει ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με την Ασπασία Στρατηγού σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές του προγράμματος.

Το τραγούδι του Σταύρου Κουγιουμτζή σε στίχους Μάνου Ελευθερίου κυκλοφόρησε το 1975 στο δίσκο «Στα ψηλά τα παραθύρια» και η πρώτη εκτέλεση ανήκει στον Γιώργο Νταλάρα και στην Άννα Βίσση.

Ο Σταύρος Κουγιουμτζής, ο συνθέτης με τον οποίο ξεκίνησε την πορεία του ο Γιώργος Νταλάρας και έχει τραγουδήσει όσο κανείς άλλος, υπέγραψε έναν δίσκο που από τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του ενθουσίασε το κοινό.

Οι πωλήσεις την πρώτη χρονιά που κυκλοφορεί ο δίσκος «Στα ψηλά τα παραθύρια» ξεπερνούν τις 50.000 και γίνεται αμέσως χρυσός.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024