Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η λύση είσαι εσύ» - Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας

«Η λύση είσαι εσύ» – Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας

30 ώρες live, 30 καλλιτέχνες και πολλοί καλεσμένοι έκπληξη, δημιουργούν ένα μεγάλο μουσικό και καλλιτεχνικό γεγονός για την κοινωνία των πολιτών και μας καλούν όλους να συνεισφέρουμε όσο μπορεί ο καθένας, για την κατασκευή αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας.

Μη μας ξεχάσετε! Αυτή είναι η φράση που ακούν περισσότερο από όλες οι συνεργάτες της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΓΩ, στις επικοινωνίες τους με τους κατοίκους των χωριών στη Βόρεια Εύβοια. Η σκέψη μας είναι στα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας και θέλουμε να τους προσφέρουμε αυτό που όλα τα παιδιά δικαιούνται: παιχνίδι και άθληση στη γειτονιά τους.

Το Δίκτυο Νέων «Connect Your City», η Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης & Ψυχικής Υγείας  «Αργώ» και το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης «Fabric Republic» διοργανώνουν τηλεμαραθώνιο, με στόχο την κατασκευή και αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας

Έλα κι εσύ στον virtual τηλεμαραθώνιο: 30 ώρες live, 30 καλλιτέχνες και πολλοί καλεσμένοι έκπληξη, δημιουργούν ένα μεγάλο μουσικό και καλλιτεχνικό γεγονός για την κοινωνία των πολιτών και μας καλούν όλους να συνεισφέρουμε όσο μπορεί ο καθένας, για την κατασκευή αθλητικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων για τα παιδιά και τους εφήβους της Βόρειας Εύβοιας. Κάθε μικρή συνεισφορά έχει αξία!

Η Ομοσπονδία ΑΡΓΩ από τις 8 Αυγούστου μέχρι και σήμερα, βρίσκεται στη Βόρεια Εύβοια με κλιμάκια φορέων ψυχικής υγείας, παρέχοντας ψυχοκοινωνική υποστήριξη και είδη πρώτης ανάγκης σε περισσότερες από 2.500 οικογένειες. Και το έργο της συνεχίζεται και διευρύνεται.

Μπες στο help.liveon.tech για να δεις ζωντανά τον μαραθώνιο το Σάββατο 6 Νοεμβρίου και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και αγαπημένους καλλιτέχνες όπως οι ONIRAMA, Δήμος Αναστασιάδης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Κορινθίου, Κατερίνα Ζαρίφη, Μυρτώ Αλικάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Βίκυ Κάβουρα και πολλές ακόμα live δράσεις και καλεσμένοι έκπληξη.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πάντειο Πανεπιστήμιο και την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κλεισθένης ενώ διεξάγεται με την υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Μάθε περισσότερα εδώ ή στήριξε μας στέλνοντας μήνυμα τη λέξη help στο 19814* .

*χρέωση 2,50€ με ΦΠΑ, (πλέον τέλους συνδρομητών κινητής βάση λογαριασμού)

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024