Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διονύσης Ατζαράκης - «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι αστείος»

Διονύσης Ατζαράκης – «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι αστείος»

Ο Διονύσης Ατζαράκης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους stand up comedians. Στο MEGA STAR μίλησε για το stand up comedy, το Youtube αλλά και την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στον Νίκο Κοκλώνη και το «Γούτσου Γούτσου».

Ο Διονύσης Ατζαράκης, ο αγαπημένος κωμικός, έδωσε συνέντευξη στο Mega Star όπου και μίλησε για τα επαγγλεματικά του σχέδια, το πόσο πολύ θέλει να κάνει ταινίες αλλά και πω.. δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ότι είναι αστείος.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους παρουσιαστές της εκπομπής Mega Star, υπάρχει πάντα γραμμένο κείμενο πίσω από τις παραστάσεις του.

«Δεν είναι σχεδόν τίποτα αυθόρμητο. Η επικοινωνία  με το κοινό εννοείται ότι είναι αυθόρμητη, κι αν προκύψει κάτι θα το πάρεις και θα το χρησιμοποιήσεις, εννοείται. Αλλά είναι γραμμένο κείμενο, κωμικός μονόλογος. Πως πας να παρακολουθήσεις μία παράσταση; Έτσι είναι και το stand up comedy».

«Για τον κωμικό μπορεί να είναι τρομακτικό, γι’ αυτό έχει να κάνει με την προετοιμασία. Κανείς δεν μπορεί να βγει στην σκηνή και απλώς με πράγματα που του έρχονται στο κεφάλι να κάνει το κοινό να ξεκαρδίζεται συνεχόμενα για 90 λεπτά. Θέλει δουλειά, να γράψεις και να δομήσεις σωστά το αστείο».

Όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε ποτέ παρωδία το MEGA STAR ο Δημήτρης Ατζαράκης απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:
«Πριν έρθω, όχι, δεν το σκεφτόμουν. τώρα βλέπω ότι υπάρχει υλικό. Δώστε μου λίγο χρόνο!», είπε χιουρμοριστικά.

Τι είναι το Youtube για τον Διονύση Ατζαράκη;
«Το Youtube είναι μία πλατφόρμα που ανεβάζεις βίντεο. Υπάρχει χρόνια και κάποιοι το κάνουν και επαγγελματικά, με εισοδήματα και τέτοια… Έχω και εγώ ένα κανάλι κι εκεί κάνω τα δικά μου. Μου αρέσει να κάνω κωμωδία σε βίντεο. Εκμεταλλεύεσαι πολλά μέσα για να χτίσεις ένα αστείο και να το αναδείξεις με πολλούς τρόπους».

Ο Διονύσης Ατζαράκης αποκάλυψε πρώτη φορά ότι θα ήθελε να κάνει ταινίες, θα ήθελε και να σκηνοθετήσει αλλά και να παίζει σε αυτές.

Ο κωμικός είπε πως αγαπημένος του τραγουδιστής είναι ο Φρέντι Μέρκιουρι, ενώ αγαπημένη τραγουδίστρια η Σοφία Βέμπο, αλλά πως, πέρα απ’ την πλάκα, δεν μπορεί να ακούσει τίποτε άλλο πέρα από το Γούτσου Γούτσου του Νίκου Κοκλώνη!

Ο πρώτος δίσκος που αγόρασε ήταν το σάουντρακ του Lion King, ενώ το τραγούδι που έχει συνδέσει με την εφηβεία του είναι το «Λιωμένο Παγωτό» από τα Ξύλινα Σπαθιά. «Ήμουν τρελός ροκάς τότε», ομολόγησε.

Ποιος θα ήθελε να τραγουδήσει το soundtrack της ζωής του;

«Δεν μπορώ να επιλέξω τον Νίκο Κοκλώνη; Θα πω τον Γιώργο Γιαννιά», κατέληξε.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024