Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Γεωργούλης - «Μου έχει λείψει η υποκριτική»

Αλέξης Γεωργούλης – «Μου έχει λείψει η υποκριτική»

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στο «Τι Λες Τώρα!» για τη θρυλική σειρά του MEGA «Είσαι το ταίρι μου» και την ιδιαίτερη φιλία που έχει με την Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για την αγαπημένη του φίλη, την Βίκυ Σταυροπούλου, για τα γυρίσματα του θρυλικού πλέον σίριαλ «Είσαι το ταίρι μου» αλλά και για το πόσο του έχει λείψει η υποκριτική.

Ο ηθοποιός απαντώντας σε ερώτηση του πάνελ της εκπομπής «Τι Λες Τώρα» δήλωσε πως δεν είχε καταλάβει ότι τον προορίζανε για ζεν πρεμιέ.

«Δεν είχα ιδέα για το τι θα γινόταν, ιδίως όταν έπαιζα στο «Είσαι το ταίρι μου». Υπήρχε σίγουρα μία χημεία από την οντισιόν με την Βίκυ Σταυροπούλου που κατάλαβα ότι αναπτύσσετε μια φιλία που θα κρατήσει για πολύ καιρό. Ποτέ δεν περίμενα όμως ότι αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να αναπτύξει τόσα πολλά πράγματα μέσα από αυτή την ιστορία».

«Δεν καταλάβαινα καθόλου ότι άρεσα, καθόλου όμως. Το κατάλαβα ναι, όταν άρχισαν να φωνάζουν στο δρόμο «Αλέξη Αλέξη»!» παραδέχτηκε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Φωνάζανε και Σωτήρη και Αλέξη στον δρόμο, αλλά το «Σωτήρη σε πειράξανε;» κατάλαβα ότι την ατάκα αυτή την είχαν συνδέσει με μένα».

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε πως όλη αυτή η αναγνωρισημότητα έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του γιατί, η υποκριτική ήταν κάτι που ήρθε εντελώς αναπάντεχα στη ζωή του. Κατάφερε όμως να διατηρήσει τις ισορροπίες εξαιτίας των φίλων και της οικογένειάς του.

«Τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις τις έχω με το MEGA» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Στα γυρίσματα του «Είσαι το ταίρι μου» δεθήκαμε με την Βίκυ. Τα γυρίσματα κρατάνε μήνες και αυτές οι σχέσεις και η εμπειρία που πήρα μου έδειξαν ότι οι σχέσεις αυτές είναι πιο δυνατές. Με τα σίριαλ αναπτύσσεις ένα τρόπο ζωής όσο κρατάει».

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε και την αγαπημένη του σκηνή από το είσαι το ταίρι μου:

«Όλα τα γυρίσματα ήταν πολύ ωραία. Ξεχώρισα μία στιγμή που είπα και στην Δανάη Μπάρκα. Καβαλούσα μία μηχανή και έπρεπε να πάρω τη Βίκυ από ένα σημείο και να πάμε σε άλλο. Η Βίκυ δεν ήταν εξοικειωμένη με το να είναι συνοδηγός πάνω σε μηχανή και της είπα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, παρά μόνο να με αγαπάς, δηλαδή να με πάρει αγκαλιά».

Τέλος ο Αλέξης Γεωργούλης είπε ότι του έχει λείψει πάρα πολύ και το θέατρο και ο κινηματογράφος και η τηλεόραση και πως θα ήθελε σα τρελός να επιστρέψει σε κάποιο σίριαλ.

Sports in

Ξέμεινε από στρατιώτες το NATO, αλλά ετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Ειδικοί ανησυχούν για την έλλειψη προσωπικού, την ώρα που η Ατλαντική Συμμαχία καταρτίζει σχέδια μάχης στο θέατρο επιχειρήσεων Ευρώπη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024