Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας από Χαλκίδα - Ο Μητσοτάκης ζει στον δικό του κόσμο

Τσίπρας από Χαλκίδα – Ο Μητσοτάκης ζει στον δικό του κόσμο

«Από την Εύβοια της κυβερνητικής εγκατάλειψης, θέλουμε να ξεκινήσουμε να βάζουμε τα θεμέλια μιας νέας αρχής για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Προοδευτική Συμμαχία. Μιας νέας αρχής για τη κοινωνία με την κοινωνία», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας

Στον «ιδιαίτερο συμβολισμό» του ξεκινήματος από τη Χαλκίδα, της «νέας πορείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τον ελληνικό λαό» αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας κατά την έναρξη της σημερινής προγραμματισμένης ομιλίας του από την Βόρεια Εύβοια, έναν τόπο που «έχει βιώσει με το πιο σκληρό τρόπο την εγκατάλειψη και την εγκληματική ανικανότητα της χειρότερης κυβέρνησης που έζησε η Ελλάδα μετά τη μεταπολίτευση» όπως είπε.

«Από την Εύβοια της κυβερνητικής εγκατάλειψης, θέλουμε να ξεκινήσουμε να βάζουμε τα θεμέλια μιας νέας αρχής για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Προοδευτική Συμμαχία. Μιας νέας αρχής για τη κοινωνία με την κοινωνία», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, προαναγγέλλοντας μια μεγάλη περιοδεία το επόμενο διάστημα, με στόχο «να βρεθεί παντού»:

«Σε κάθε Περιφέρεια, σε κάθε γωνιά μιας χώρας που αξίζει και μπορεί να έχει ένα καλύτερο μέλλον», σημείωσε και χαρακτήρισε ως «τελικό σκοπό», την ενδυνάμωση του κόμματος στην πορεία προς το 3ο συνέδριό του .

«Να ανοίξουμε τις πόρτες του σε νέα μέλη, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες και να ανοίξουμε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη στην επομένη εκλογική μάχη της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης», είπε.

«Όμως σήμερα, και πριν την τελική πολιτική μάχη, έχουμε για μια ακόμα φορά μπροστά μας μια άλλη μάχη. Μάχη για την ίδια τη ζωή. Που κοντεύει τα δυο χρόνια κι όμως δεν λέει να κοπάσει. Φουντώνει διαρκώς, πάνω στην ανικανότητα και τον κυνισμό ενός πρωθυπουργού που δειλιάζει να αναμετρηθεί με την πραγματικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «ζει στον δικό του κόσμο», «οχυρωμένος μέσα στα ψέματα, την προπαγάνδα, τον εναγκαλισμό με την κρατικοδίαιτη ελίτ και τη διαπλοκή που επανήλθε για να καλύψει το χαμένο έδαφος της προηγούμενης πενταετίας, που βρέθηκε αποκομμένη από τον ομφάλιο λώρο από τον κύριο αιμοδότη της, το κράτος και το κρατικό χρήμα».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024