Την υπόθεση με τον επιδειξία που εμφανίστηκε σε δύο περιπτώσεις ξημερώματα της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου στο κέντρο του Βόλου, εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 28χρονου, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, μετά από καταγγελία 20χρονης φοιτήτριας.
Σύμφωνα με το magnesianews, τα ξημερώματα της Δευτέρας, η κοπέλα βρισκόταν στο κέντρο του Βόλου, μπήκε σε πολυκατοικία, ο δράστης την ακολούθησε και χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει, προφασιζόμενος ότι θέλει να πάει σε κάποιο διαμέρισμα.
Η φοιτήτρια του άνοιξε και όταν αυτός μπήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας κατέβασε μπροστά της το παντελόνι και το εσώρουχό του… Τότε η γυναίκα το έσπρωξε και τον έβγαλε από την πολυκατοικία.
Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από βιντεοσκοπικό υλικό, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου και άσκηση δίωξης.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής