Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη – Το τελευταίο αντίο στον οδηγό μηχανής που σκοτώθηκε σε τροχαίο με φορτηγό
Φωτό από cretalive

Κρήτη – Το τελευταίο αντίο στον οδηγό μηχανής που σκοτώθηκε σε τροχαίο με φορτηγό

O 55χρονος ήταν μοναχοπαίδι, γεννήθηκε στην Αμερική, αλλά μετακόμισε σε μικρή ηλικία στο Λασίθι. Τον πατέρα του τον έχασε πολύ νωρίς και την μητέρα του πριν από περίπου δύο χρόνια.

Στο χωριό Μυρσίνη του Δήμου Σητείας θα παιχτεί σήμερα, στις 15.00, η τελευταία πράξη του δράματος για τον 55χρονο δικυκλιστή που έχασε την ζωή του την Τετάρτη, στο θανατηφόρο τροχαίο , στη παλιά Εθνική Οδό Ηρακλείου – Λασιθίου, στη θέση Τάρμαρος.

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη – Συνελήφθη οδηγός για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 55χρονο

Τον Κώστα, ο τραγικός θάνατος του οποίου συγκλόνισε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. «Ήταν το καλύτερο παιδί» λένε. Αγαπούσε τις μηχανές, όμως ήταν προσεκτικός οδηγός, πάντα φορούσε κράνος και τα κατάλληλα ρούχα. Δεν προκαλούσε με την συμπεριφορά του, αντιθέτως είχε πολλούς φίλους και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Σύμφωνα με το cretalive, ο 55χρονος ήταν μοναχοπαίδι, γεννήθηκε στην Αμερική, αλλά μετακόμισε σε μικρή ηλικία στο Λασίθι. Τον πατέρα του τον έχασε πολύ νωρίς και την μητέρα του πριν από περίπου δύο χρόνια.

Για ένα μεγάλο διάστημα, διατηρούσε στην Σητεία δικό του videoclub ενώ στην συνέχεια εργαζόταν κυρίως σε ξενοδοχεία.  Του άρεσαν οι ταινίες και έκανε συλλογή κόμικς.

Σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή της Χερσονήσου εργαζόταν αυτή τη σεζόν, ενώ – όπως λένε οι φίλοι του – ετοιμαζόταν μόλις τελειώσει να ταξιδέψει στην Αγγλία. Ίσως και για μόνιμη εγκατάσταση.  Δεν πρόλαβε όμως καθώς ο θάνατος «παραμόνευε» στην Τάρμαρο.

Φωτό από cretalive

Το άψυχο σώμα βρέθηκε στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο με την εμπλοκή φορτηγού, στον 52χρονο οδηγό του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024