Η Αττική συνεχίζει να «δίνει» τα περισσότερα κρούσματα κοροναϊού παρά το γεγονός ότι και άλλες περιοχές «φλέγονται» από τα κρούσματα σε μια μέρα που σημειώθηκε νέο ρεκόρ. Ο Κεντρικός Τομέας είναι αυτός που καταγράφει τις περισσότερες μολύνσεις από τον ιό, ενώ ακολουθεί ο Πειραιάς, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ.
Αναλυτικότερα, η Αττική καταγράφει σήμερα 1.519 μολύνσεις:
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).