Ζήτησαν συγγνώμη οι διαιτητές από τον Ολυμπιακό – Για 20 λεπτά δεν δούλευε το VAR και η Άιντραχτ γλίτωσε την κόκκινη
Ούτε το VAR δεν είδε το εγκληματικό μαρκάρισμα του παίκτη της Άιντραχτ στον Ρέαμπτσιουκ, το οποίο είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας.
Απίστευτη απόφαση στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης όταν παίκτης των φιλοξενούμενων πάτησε τον Ρέαμπτσιουκ με τις τάπες και αντί να αποβληθεί είδε μόνο κίτρινη κάρτα.
Συγκεκριμένα, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μπάρκοκ σε μαρκάρισμα πάνω στον Μολδαβό μπακ, πατάει με το αριστερό του πόδι τον αστράγαλο του άσου του Ολυμπιακού, σε μία φάση που δεν χρειάζεται καν VAR για να δοθεί κόκκινη.
Και γιατί δεν δόθηκε; Γιατί όπως έγινε γνωστό στο ημίχρονο, το VAR δεν λειτουργούσε για 20 λεπτά, με τους διαιτητές να βλέπουν τη φάση στην ανάπαυλα και να ζητούν συγγνώμη για το λάθος τους από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.
Δείτε τη φάση:
Περισσότερα σε λίγο…
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442