Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – Για την πρωτιά στον όμιλο κόντρα στην Κοπεγχάγη

ΠΑΟΚ – Για την πρωτιά στον όμιλο κόντρα στην Κοπεγχάγη

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κοπεγχάγη στην Τούμπα (22:00), σε ένα παιχνίδι που κατά πάσαν πιθανότητα θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο

Μάχη πρωτιάς στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κοπεγχάγη στο γήπεδό του για την 4η αγωνιστική του Europa Conference League (22:00).

Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει τη νίκη κόντρα στους Δανούς, με την οποία θα κάνει ένα τεράστιο βήμα για την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο, ώστε να αποκτήσει προβάδισμα για την απευθείας πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Στις τάξεις των Ασπρόμαυρων βλέπουν πολύ σοβαρά την αποψινή ευρωπαϊκή αναμέτρηση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει κάνει ανάλυση στους παίκτες του για την Κοπεγχάγη.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι και βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ράντοσλαβ Σιέκα και Άνταμ Κούπσικ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης πολωνός Πιοτρ Λάσικ.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Κόυρτιτς, Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Σφιντέρσκι.

Κοπεγχάγη (Γενς Θόρουπ): Γιόνσον, Άνκερσεν, Κοτσαλάβα, Μπόιλσεν, Κρίστιανσεν, Λέραγκερ, Στέιτς, Ντικτς, Μπόβινγκ, Μπιέλ, Βιντ.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024