Εξαιρετικός για άλλο ένα βράδυ ο Τσιμίκας στη νίκη της Λίβερπουλ
Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν από τους κορυφαίους της Λίβερπουλ στη νίκη με σκορ 2-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας πολύ καλό ποσοστό μεταβιβάσεων και δημιουργώντας ουκ ολίγα προβλήματα στους «ροχιμπλάνκος».
H Λιβερπουλ επικράτησε με σκορ 2-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στον όμιλο του Champions League με τέσσερις στις τέσσερις νίκες.
Ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε σε ολόκληρη την αναμέτρηση απέναντι στους «ροχιμπλάνκος», δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους Μαδριλένους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να τον αντιμετωπίσουν.
Ο Έλληνας αριστερός μπακ είχε 40/48 εύστοχες πάσες, «έφτιαξε» δύο μεγάλες ευκαιρίες για τους Κόκκινους, ενώ μοίρασε και τέσσερις πάσες-κλειδί που κατέληξαν σε τελική προσπάθεια, έχοντας εξαιρετική συνεργασία με τον Ντιόγκο Ζότα.
Οι αριθμοί του Τσιμίκα «μιλούν» από μόνοι τους αποδεικνύοντας πως είχε μια άκρως θετική εμφάνιση στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Ο 25χρονος με… νούμερα:
1 απομάκρυνση της μπάλας
1 τάκλιν
2/3 επίγειες μονομαχίες στο έδαφος
2/6 εναέριες μονομαχίες
66 ενέργειες
40/48 πάσες
4 πάσες που έφτιαξαν ευκαιρίες
4/8 εύστοχες σέντρες
2/3 μακρινές μπαλιές
2 πάσες δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες
1/1 πετυχημένες ντρίμπλες
13 λάθη
1 φάουλ
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
- Σλάβκο Βίντσιτς: Ο εφιάλτης του διαιτητή του τελικού του Μουντιάλ στη «βίλα των οργίων» και η πορεία προς την καταξίωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442