Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εύκολα η Σίτι (4-1) - Η Λειψία σόκαρε την Παρί στο 92' (2-2)

Εύκολα η Σίτι (4-1) – Η Λειψία σόκαρε την Παρί στο 92′ (2-2)

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε με 4-1 της Μπριζ και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου – «Τιμωρία» Σόμποσλαϊ στο 90+2′ για την Παρί

Ενα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Σίτι για να καθαρίσει την υπόθεση νίκη απέναντι στην Μπριζ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν καταιγιστική στο δεύτερο μέρος, σημείωσε τρία γκολ και επικράτησε με 4-1 της Κλαμπ Μπριζ. Πλέον, οι Πολίτες βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου, μετά την γκέλα της Παρί κόντρα στην Λειψία και την επόμενη αγωνιστική θα δώσει ντέρμπι κορυφής κόντρα στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε με τον Φόντεν, αλλά το αυτογκολ του Στόουνς έσβησε το προβάδισμα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό σε φάσεις, με το 1-1 να είναι το σκορ του μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, η Σίτι πάτησε το γκάζι όσο χρειαζόταν, και πήρε γρήγορα και πάλι το προβάδισμα, με τον Μαχρέζ. Από εκεί και πέρα, οι Πολίτες δεν έχασαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και σημείωαν και άλλα δυο γκολ με τους Στέρλινγκ και Ζεσούς.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Παρί για 88 λεπτά κρατούσε την νίκη στα χέρια της, αλλά το γκολ-πέναλτι του Σόμποσλαϊ ήταν αρκετό για να την γκρεμίσει από την κορυφή. Οι Ταύροι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ενκούκου.

Θα μπορούσαν να είχαν πάρει διπλό προβάδισμα, αν ο Αντρε Σίλβα είχε ευστόχησει σε εκτέλεσι πέναλτι, αλλάο ο Ντοναρούμα είπε «όχι». Από εκεί και πέρα, οι Παριζιάνοι ανέβασαν την απόδοση τους, πήραν τον έλεγχο του ματς, και κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση πριν το ημίχρονο, με τα γκολ του Βαινάλντουμ.

Στο δεύτερο μέρο, η Λειψία προσπάθησε για το κάτι παραπάνω και έφτασε στην φάση στο 88΄, με τον Κιμπεμπέ να υποκύπτει σε πέναλτι και ο Σόμποσλαϊ να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 92′.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024