Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜακΚίσικ – «Ο κόσμος είναι το μεγαλύτερο όπλο μας»

ΜακΚίσικ – «Ο κόσμος είναι το μεγαλύτερο όπλο μας»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό και τόνισε ότι οι οπαδοί είναι το μεγαλύτερο όπλο των Ερυθρολεύκων

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στη media day του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την Μονακό και τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να παίξουν σκληρή άμυνα και να προσαρμοστούν στο παιχνίδι της γαλλικής ομάδας.

Ακόμα, ο αμερικανός φόργουορντ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Μάικ Τζέιμς και ξεκαθάρισε πως είναι κλειδί της Μονακό, όμως ο Ολυμπιακός έχει ως όπλο του τον κόσμο και με τη στήριξή του το ματς θα πάει καλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πιο σημαντικό είναι να προστατεύσουμε την μπάλα. Να παίξουμε σκληρή άμυνα. Έχουν πολύ καλά γκαρντ, έχουν αθλητικούς ψηλούς και είναι σε καλό δρόμο, όπως και εμείς, οπότε θα γίνει ένα όμορφο, σκληρό και ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Μπορούμε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι τους, αν και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε να παίξουν το δικό μας παιχνίδι, κάτι που σημαίνει πως θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε το ρυθμό, ώστε να μη βγουν στον αιφνιδιασμό.

Έχουν πολλούς καλούς παίκτες. Αρκετοί είναι αυτοί που μπορούν να εμφανιστούν καυτοί και να εξελιχθούν σε εφιάλτη για εμάς. Σίγουρα είναι κλειδί ο Τζέιμς, αλλά αν βάλει τους πόντους του και εμείς κερδίσουμε, δε θα έρθει και το τέλος του κόσμου.

Ο κόσμος μας είναι το μεγαλύτερο όπλο μας. Είμαστε αήττητοι στην έδρα μας, και όσο ο κόσμος συνεχίζει να έρχεται και να μας δίνει τη στήριξή του θα είμαστε απολύτως καλά».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024