Μέσα σε λίγες ημέρες οι γονείς του κλήθηκαν να τον αποχαιρετήσουν για πάντα και μέσα στην οδύνη τους κατάφεραν να πάρουν την σπουδαία απόφαση και να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους που τόσο νωρίς έφυγε από την ζωή

Συγκίνηση προκαλούν τα λόγια της μητέρας του Ντίνου, 15 ετών, που έφυγε από την ζωή στις 30 Οκτωβρίου, χτυπημένος από οξεία εγκεφαλομινιγγίτιδα.

Μέσα σε λίγες ημέρες οι γονείς του κλήθηκαν να τον αποχαιρετήσουν για πάντα και μέσα στην οδύνη τους κατάφεραν να πάρουν την σπουδαία απόφαση και να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους που τόσο νωρίς έφυγε από την ζωή.

«Μονό αυτό θα μπορούσαμε να κάνουμε τώρα στο 2021» είπε με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του Παρασκευή Νικολοπούλου και συμπλήρωσε: «να χαρίσουμε ζωή».

Ο Ντίνος, ο καλοκάγαθος γίγαντας, όπως αναφέρουν όλοι στο Μεσολόγγι ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Δωρεάς Οργάνων και χάρισε ζωή σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη.

Το ήπαρ, η καρδιά, οι πνεύμονες, οι νεφροί και οι κερατοειδείς προσφέρθηκαν σε ανθρώπους που χρόνια ζούσαν με την ελπίδα.

Η καρδιά του Ντίνου θα χτυπά σε έναν 44χρονο ο οποίος από το 2008 δίνει γενναία μάχη και υποστηρίζεται από μηχάνημα εξωτερικής καρδιάς.

Δείτε στο βίντεο του tempo24.news όσα είπε η τραγική μητέρα:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr