Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη - Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον 47χρονο ντελιβερά

Θεσσαλονίκη – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον 47χρονο ντελιβερά

Tο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τα κρίσιμα δευτερόλεπτα πριν την δολοφονική παράσυρση του 47χρονου διανομέα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και την κίνηση του σπορ αυτοκινήτου με την ιλιγγιώδη ταχύτητα που οδηγούσε ο 20χρονος

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο με την τρελή πορεία του σπορ αυτοκινήτου, λίγο πριν παρασύρει τον 47χρονο ντελιβερά το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στη δημοσιότητα.

Tο βίντεο ντοκουμέντο που δίνει στη δημοσιότητα η τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr δείχνει τα κρίσιμα δευτερόλεπτα πριν την δολοφονική παράσυρση του 47χρονου διανομέα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και την κίνηση του σπορ αυτοκινήτου με την ιλιγγιώδη ταχύτητα που οδηγούσε ο 20χρονος.

Η ταχύτητα του οχήματος

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αυτοκίνητο περνάει με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα από την οδό Γ. Παπανδρέου από το αμέσως προηγούμενο φανάρι, από αυτό όπου σημειώθηκε το δυστύχημα.

Μάλιστα, από τη συγκεκριμένη διάβαση, λίγα δευτερόλεπτα πριν περνούσαν αμέριμνοι πεζοί, ενώ αμέσως μετά το δυστύχημα, τα διερχόμενα αυτοκίνητα χαμηλώνουν ταχύτητα και δημιουργείται μποτιλιάρισμα.

Κάποια στιγμή, δε, σε σημείο του δρόμου εμφανίζεται άτομο να καλεί τα αυτοκίνητα να χαμηλώσουν ταχύτητα, πριν φτάσουν στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ γρήγορα εμφανίζεται να περνάει και το πρώτο περιπολικό της αστυνομίας και στη συνέχεια ακολουθεί και δεύτερο.

Την ίδια στιγμή, συγκίνηση προκαλούν φίλοι και συνάδελφοι του αδικοχαμένου που συνεχίζουν να αφήνουν λουλούδια και κεράκια στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα.

Δίπλα, ένα μπλουζάκι της εταιρείας στην οποία δούλευε ο ντελιβεράς και ένα απομεινάρι από το μηχανάκι που οδηγούσε ο 47χρονος.

«Καλό παράδεισο, ο Θεός να σε αναπαύσει» λέει ένα από τα μηνύματα που βρίσκονται εκεί…

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024