Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Ξιαρχό - Το ριγέ μπλουζάκι, η απόπειρα αυτοκτονίας και το κυνηγητό με την αστυνομία

Τάσος Ξιαρχό – Το ριγέ μπλουζάκι, η απόπειρα αυτοκτονίας και το κυνηγητό με την αστυνομία

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάσος Ξιαρχό ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ειρωνευόταν μία νεαρή κοπέλα για τα κιλά της, καθώς και τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει

Το ρατσιστικό σχόλιο

Ο Τάσος Ξιαρχό ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο κορόιδευε μία νεαρή κοπέλα για τα κιλά της.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός χορευτής και influencer, ανήρτησε βίντεο στο οποίο σχολιάζει αρνητικά τα κιλά μιας κοπέλας που κάθεται σε κοντινό του τραπέζι σε εστιατόριο, καθώς και τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει.

«Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος έπειτα γυρνάει την κάμερα προς την κοπέλα και καταγράφει τις κινήσεις της, χωρίς, την άδειά της, προχωρώντας σε μία χυδαία δημόσια κίνηση bullying και body shaming.

Στη συνέχεια  ανεβάζει άλλο ένα βίντεο στο οποίο λέει πως έχει κρυφτεί στην τουαλέτα του μαγαζιού, καθώς η κοπέλα που κορόιδευε είδε από το Ιnstagram της τα stories του χορευτή.

Σε αμέσως επόμενο βίντεο, ο ίδιος γελάει με την παρέα του για το «κατόρθωμά» τους. Αμέσως προκλήθηκε σάλος στα social media, με τους χρήστες να απαντούν με οργισμένες αναρτήσεις τον Τάσο Ξιαρχό και να τον κατηγορούν για bullying.

Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε στα social media, ο Τάσος Ξιαρχό επιχείρησε να απολογηθεί. Ο γνωστός influencer απέδωσε την απαράδεκτη ενέργειά του στον… αυθορμητισμό του και φρόντισε να επιτεθεί στη συνέχεια σε όσους «τόλμησαν» να αντιδράσουν χαρακτηρίζοντάς τους ως «δικαστές».

Ωστόσο η επεξήγησή του έκανε τα πράγματα… μάλλον χειρότερα.

Μετά την κατακραυγή που ακολούθησε στα social media, ο Τάσος Ξιαρχό απέδωσε την απαράδεκτη ενέργειά του στον… αυθορμητισμό του.

Το κυνηγητό

Σε εξέλιξη βρισκόταν αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι από όπου σύμφωνα με πληροφορίες ο χορογράφος απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Η σύντροφός του φέρεται να τηλεφώνησε στην Αστυνομία λέγοντας πως ο γνωστός χορογράφος θέλει να αυτοκτονήσει. Μάλιστα, έδωσε το στίγμα του στην ΕΛ.ΑΣ. έτσι ώστε να τον εντοπίσουν και να τον αποτρέψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές αρχικά εντόπισαν το αυτοκίνητο του Τάσου Ξιαρχό παρατημένο κοντά στο πατρικό σπίτι του ωστόσο ο ίδιος ήταν άφαντος.

Η απόπειρα αυτοκτονίας

Ο γνωστός χορογράφος πήρε χάπια και για αυτό μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, από όπου εχθές το μεσημέρι πήρε εξιτήριο.

Ο Τάσος Ξιαρχό, μάλιστα, έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή T-Live, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία του και πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

«Πλέον είμαι καλά, έχω ξεφύγει τον κίνδυνο, αλλά εντάξει… Ακόμα χρειάζομαι κάποιες ώρες για να αναρρώσω. Δε θέλω να πω πάρα πολλά, θέλω να πω μόνο ότι ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν και μου έστειλαν μήνυμα. Όταν μπορέσω με την πρώτη ευκαιρία, θα μιλήσω για το θέμα και θα ανοιχτώ για ό,τι συνέβη. Προς το παρόν είμαι καλά. Όλοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι είναι κοντά μου, με προσέχουν και με νοιάζονται οπότε αυτό είναι το σημαντικό» είπε  μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιαρχό.

Η εξαφάνιση

Ο χορογράφος εξαφανίστηκε από το Γενικό Κρατικό όπου είχε μεταφερθεί για να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία , ώστε λίγη ώρα μετά να γίνει γνωστό ότι βρέθηκε στην οδό Ολύμπου στη Νίκαια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι  ο Τάσος Ξιαρχό οδηγήθηκε εκ νέου στο αστυνομικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Ξιαρχό μεταφέρθηκε από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Κρατικού, μια μέρα μετά την απειλή του ότι θα αυτοκτονήσει.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024