Λήμνος – Πέταξε… κατά λάθος 100.000 ευρώ στα σκουπίδια
Κινητοποιήθηκε ολόκληρη η υπηρεσία καθαριότητας της Λήμνου
Ένα κωμικοτραγικό γεγονός συνέβη χθες στην Μύρινα της Λήμνου. Επαγγελματίας πέταξε στα σκουπίδια 100.000 ευρώ από λάθος.
Πιο συγκεκριμένα συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Λήμνου μετά από τηλεφώνημα έντρομου επαγγελματία ότι πέταξε τρεις σακούλες γεμάτες ευρώ νομίζοντας ότι είναι σκουπίδια στους κάδους απορριμμάτων απέναντι από το κατάστημά του.
Σύμφωνα με το limnosreport, αμέσως άρχισαν να αναζητούν τα απορριμματοφόρα του Δήμου τα οποία άλλα ήταν σε τακτικό δρομολόγιο ενώ άλλα κατευθύνονταν προς τον ΧΥΤΑ, μετά από αναζήτηση και με την αγωνία να χτυπά “κόκκινο” βρέθηκε το «κινούμενο θησαυροφυλάκιο» το οποίο και ειδοποιήθηκε να κατευθυνθεί στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου, όπου και άδειασαν τον κάδο σε ανοιχτό χώρο και μετά από ερεύνα τα χρήματα βρέθηκαν άθικτα.
- Τι λένε στη Ρουμανία για Λουτσέσκου – «Τον θέλουμε στη Στεάουα, ίσως να μην συνεχίσει στον ΠΑΟΚ»
- Οι αρκούδες φτάνουν στις αυλές – Το κράτος που φτάνει;
- Θάβεται η υπόθεση των υποκλοπών στο αρχείο – Τι αποφάσισε ο Άρειος Πάγος
- Πύρρος Δήμας: Κάνει προπόνηση με την κόρη του – To video με τον ενθουσιασμό του
- Χάος σε αγώνα μποξ στην Τουρκία: Θεατές μπήκαν στο ρινγκ και ξυλοκόπησαν Ρώσο πυγμάχο (vids)
- Τσίπρας: Το μεγάλο κόλπο που θα κοστίσει ακριβότερα και από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Βαρδακαστάνης για εκλογές: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση
- Ουκρανία: Δέκα τραυματίες και πλήγματα σε υποδομές στην Οδησσό από επίθεση ρωσικών drones
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442