Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, υποβάθμισε τη σημασία της άρνησης του τεχνικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, να τον χαιρετήσει, μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων στην ισπανική πρωτεύουσα για το Champions League (3η αγωνιστική), τονίζοντας ότι τον σέβεται.
Η Λίβερπουλ νίκησε την Ατλέτικο με 3-2 στη Μαδρίτη τον περασμένο μήνα, με τον Σιμεόνε να αποφεύγει να χαιρετήσει του Κλοπ μετά το παιχνίδι, φεύγοντας γρήγορα προς τα αποδυτήρια.
«Σέβομαι πολύ αυτό που κάνει» είπε ο Κλοπ σε συνέντευξη Τύπου, πριν από την αναμέτρηση στο «Άνφιλντ» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UCL.
«Το είπα πριν και μετά το παιχνίδι. Δεν γνωριζόμαστε καλά, αλλά δεν θα μπορούσα να τον σέβομαι περισσότερο. Τα πράγματα που κάνει στην Ατλέτικο και για πολύ καιρό τα κάνει απολύτως εξαιρετικά» είπε ο Κλοπ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.