Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουλκιώτης - Νέο φιάσκο Χατζηδάκη στον ΕΦΚΑ - Αυξήθηκαν οι εκκρεμείς συντάξεις

Μουλκιώτης – Νέο φιάσκο Χατζηδάκη στον ΕΦΚΑ – Αυξήθηκαν οι εκκρεμείς συντάξεις

«Φιάσκο απεδείχθη η διαδικασία εξετάσεων που διεξήχθη σήμερα για την πιστοποίηση από τον ΕΦΚΑ 1.200 οικονομολόγων και δικηγόρων. Μετά από 2 μήνες προετοιμασίας, έπεσε το σύστημα!» επισημαίνει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και αρμόδιος τομεάρχης Γ. Μουλκιώτης

Βολές κατά του υπουργού Εργασίας για την πτώση του συστήματος κατά τη διαδικασία των εξετάσεων για την πιστοποίηση από τον ΕΦΚΑ 1.200 οικονομολόγων και δικηγόρων εκτοξεύει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και αρμόδιος τομεάρχης Γιώργος Μουλκιώτης.

Ο κ. Μουλκιώτης εγκαλεί μάλιστα την κυβέρνηση για την αύξηση των εκκρεμών συντάξεων σημειώνοντας ότι μέσα σε δύο χρόνια διακυβέρνηση κατόρθωσε να ξεπεράσει την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Μουλκιώτη έχει ως εξής:

«Η Κυβέρνηση που σε 2 χρόνια διακυβέρνησης … κατόρθωσε να ξεπεράσει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, φθάνοντας τις εκκρεμείς κύριες συντάξεις σε 160.000 και τις επικουρικές σε 127.000, η Κυβέρνηση που υποσχόταν ότι εντός του 2021 το 85% των συντάξεων θα εκδίδεται άμεσα και ψηφιακά, η Κυβέρνηση που απαξιώνει με μεθοδικότητα τη Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση και μεταθέτει τις ευθύνες των αποτυχιών της στους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ, προχωρά ακάθεκτη… σε νέους άθλους.

»Φιάσκο απεδείχθη η διαδικασία εξετάσεων που διεξήχθη σήμερα για την πιστοποίηση από τον ΕΦΚΑ 1.200 οικονομολόγων και δικηγόρων. Μετά από 2 μήνες προετοιμασίας, έπεσε το σύστημα!

»Μάλλον θα φταίνε οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ… Δεν εξηγείται αλλιώς… Έτσι δεν είναι κ. Υπουργέ Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων;».

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024