Νοσοκομείο Μυτιλήνης – Με πιστοποιητικό νόσησης επιστρέφει στα καθήκοντά του «αρνητής» γιατρός
Είχε νοσήσει πριν από λίγες ημέρες και θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του προσκομίζοντας πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο, όμως, ισχύει μόνο για 6 μήνες από την ημέρα που νόσησε από κοροναϊό.
Επιστρέφει στα καθήκοντα του γιατρός- ογκολόγος που βρισκόταν σε αναστολή εργασίας από τον Σεπτέμβριο λόγω άρνησης του να εμβολιαστεί.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ της Λέσβου» ο συγκεκριμένος γιατρός – ογκολόγος του νοσοκομείου Μυτιλήνης φαίνεται πως διανύει τις τελευταίες ημέρες της καραντίνας του.
Είχε νοσήσει πριν από λίγες ημέρες και θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του προσκομίζοντας πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο, όμως, ισχύει μόνο για 6 μήνες από την ημέρα που νόσησε από κοροναϊό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο συγκεκριμένος γιατρός – ογκολόγος όσο και ένας νευροχειρουργός του νοσοκομείου Μυτιλήνης, είχαν πρωτοστατήσει στις κινητοποιήσεις αρνητών της πανδημίας και του εμβολίου.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων