Καιρός: Όπως γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook «43 χιλιοστά σήμερα και 144 χιλιοστά το τελευταίο 48ωρο (τρεις φορές όσο βρέχει κατά μέσο όρο τον Οκτώβρη στην Αθήνα) άφησε ο πρώην μεσογειακός κυκλώνας με τα τρία ονόματα: ΓΚΛΟΡΙΑ, NEAΡΧΟΣ, ΑΠΟΛΛΟ στην Γαύδο!!»

Χωρίς να… ακουμπήσει πέρασε ο «Νέαρχος» από την χώρα μας, με τον μεσογειακό κυκλώνα να μην δημιουργεί -ευτυχώς- ιδιαίτερα προβλήματα στην Ελλάδα.

Παρόλα αυτά, στη Γαύδο… έριξε πολύ μεγάλη ποσότητα βροχής. Τα στοιχεία που δίνει ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, είναι ενδεικτικά.

Όπως γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook «43 χιλιοστά σήμερα και 144 χιλιοστά το τελευταίο 48ωρο (τρεις φορές όσο βρέχει κατά μέσο όρο τον Οκτώβρη στην Αθήνα) άφησε ο πρώην μεσογειακός κυκλώνας με τα τρία ονόματα: ΓΚΛΟΡΙΑ, NEAΡΧΟΣ, ΑΠΟΛΛΟ στην Γαύδο!!»

«Όπως επικοινώνησα με το αστυνομικό τμήμα του νησιού, ‘το νερό ήταν μεν πολύ αλλά δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από μια ταβερνούλα όπου πλημμύρισε ελαφρώς’. Μια κακοκαιρία που είχε πολλά χρόνια να κάνει στη Γαύδο όπως μου είπαν!» συμπληρώνει.

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr