Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3 – Σήκωσε κεφάλι με «τριάρα» στο Λονδίνο η Γιουνάιτεντ

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3 – Σήκωσε κεφάλι με «τριάρα» στο Λονδίνο η Γιουνάιτεντ

Με μία πειστική εμφάνιση στο Λονδίνο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε «πάρτι» απέναντι στην Τότεναμ και επικράτησε με 3-0, δείχνοντας πως έχει ακόμα σφυγμό…

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εδώ, έχει ακόμα σφυγμό και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ παραμένει… ζωντανός! Χάρη στον Κριστιάνο Ρονάλντο που έκανε τα πάντα και έδωσε… ζωή στους «κόκκινους διαβόλους» και τον Νορβηγό τεχνικό.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε ένα γκολ και μία ασίστ και η Γιουνάιτεντ επικράτησε της Τότεναμ με 3-0 και έδειξε πως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα! Σκόραρε και ο εκπληκτικός Καβάνι, βρήκε δίχτυα και ο Ράσφορντ.

Απογοητευτική και πάλι η Τότεναμ που ήταν ξανά τραγική…

Καλός ο ρυθμός από το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πάνω-κάτω συνεχώς. Στην πρώτη τους τεράστια ευκαιρία, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα! Μαγική σέντρα από τον Φερνάντες, τελείωμα από άλλον πλανήτη από τον Ρονάλντο και προβάδισμα για τη Γιουνάιτεντ στο 39ο λεπτό!

Ο Πορτογάλος βρήκε ξανά δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ μετά από χρήση του VAR. Το δεύτερο γκολ ωστόσο μύριζε και τελικά ήρθε… Τρομερή πάσα του Ρονάλντο στον Καβάνι και 2-0 με τρομερό τελείωμα του Ουρουγουανού που… καθάρισε το ματς στο 64ο λεπτό.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μάρκους Ράσφορντ που πέρασε ως αλλαγή, δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στο διπλό.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντέιβις, Ντάιερ, Έμερσον, Ρομέρο, Σκιπ (66’ Εντομπελέ), Χόιμπιεργκ, Σον, Λούκας Μόουρα (54’ Μπερχβάιν), Λο Σέλσο (72’ Άλι), Κέιν

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαράν, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Γουάν Μπισάκα, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Μπρούνο Φερνάντες (76’ Μάτιτς), Φρεντ, Καβάνι (82’ Λίνγκαρντ), Ρονάλντο (71’ Ράσφορντ).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024