Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ξέφυγε» η Τσέλσι – «Χοντρές»… γκέλες για Λίβερπουλ και Σίτι

«Ξέφυγε» η Τσέλσι – «Χοντρές»… γκέλες για Λίβερπουλ και Σίτι

Με ένα καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο, η Τσέλσι θριάμβευσε με 3-0 της Νιούκαστλ και «ξέφυγε» στο +3 και στο +5 από τις Λίβερπουλ και Σίτι, που γκέλαραν εντός με Μπράιτον (2-2) και Κρίσταλ Πάλας (0-2)!

Με ένα καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο, η Τσέλσι θριάμβευσε με 3-0 της Νιούκαστλ και «ξέφυγε» στο +3 και στο + από τις Λίβερπουλ και Σίτι, που γκέλαραν εντός με Μπράιτον (2-2) και Κρίσταλ Πάλας (0-2)!

Νιούκαστλ – Τσέλσι 0-3

Κερδισμένη όλης της αγωνιστικής η Τσέλσι! Τι και αν αγχώθηκε για μία ώρα; Τι και αν της πήγαιναν όλα στραβά για σχεδόν 65 λεπτά; Η Τσέλσι κατάφερε να φύγει με ένα τεράστιο διπλό από το St James’ Park και να… φωνάξει πως η κούπα είναι ο μοναδικός της στόχος για φέτος!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον δεξιό φουλ μπακ, Ρις Τζέιμς, η ομάδα του Τόμας Τούχελ πέρασε… αέρας από την έδρα της Νιουκάστλ και επικράτησε με 3-0 για την 10η αγωνιστική της Premier League! Έφτασε τα τέσσερα γκολ ο Άγγλος φουλ μπακ ο οποίος είναι και ο πρώτος σκόρερ των «μπλε» στο πρωτάθλημα!

Στο +3 από τη Λίβερπουλ που γκέλαρε με την Μπράιτον στο «Άνφιλντ» και στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι που ηττήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας στο «Έτιχαντ» με 2-0!

Ο 22χρονος μπακ σκόραρε δύο φορές (65′, 77′), ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ζορζίνιο με άψογη εκτέλεση πέναλτι.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Κλαρκ, Κραφτ, Λασέλς, Μανκίγιο, Χέιντεν (68’ Αλμιρόν), Λόνγκσταφ (83’ Σέλβεϊ), Φρέιζερ (68’ Γουΐλοκ), Ρίτσι, Σεν Μαξιμέν, Γουΐλσον

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Τζέιμς, Καντέ (64’ Μπάρκλεϊ), Ζορζίνιο, Τσίλγουελ, Ζιγές (64’ Λόφτους Τσικ), Χάντσον Οντόι (88’ Σαούλ), Χάβερτς

Λίβερπουλ – Μπράιτον 2-2

Γκέλα από το πουθενά για τη Λίβερπουλ! Παρότι βρέθηκε με 2-0 μπροστά στο σκορ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είδε την απίθανη Μπράιτον να επιστρέφει και να της βάζει «στοπ», κρατώντας την στο 2-2 στο «Άνφιλντ»!

Μία ισοπαλία που αφήνει τους «κόκκινους» στο -3 από την Τσέλσι.

Μόλις τέσσερα λεπτά χρειάστηκαν στους γηπεδούχους για να πάρουν το προβάδισμα στο «Άνφιλντ» απέναντι στην Μπράιτον, με τον Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν να σημειώνει το 1-0 και να βάζει νωρίς σε θέση ισχύος την ομάδα του Κλοπ.

Λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μανέ να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, γράφοντας το 2-0. Όλα έδειχναν νίκη για τη Λίβερπουλ. Ωστόσο η Μπράιτον επέστρεψε και μείωσε λίγο πριν από την ανάπαυλα (41′) με τον Μουέπου!

Και στο 65ο λεπτό, ο Τροσάρ ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2, «κόβοντας» έτσι δύο σημαντικούς βαθμούς στη Λίβερπουλ!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Τζόουνς (87’ Μιναμίνο), Κεϊτά (19’ Τσάμπερλεϊν), Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο (78’ Ζότα)

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Φέλτμαν, Ντάφι, Ντανκ, Μαρτς, Λαλάνα (77’ Γκρος), Μουεπού, Μπισουμά (60’ ΜακΆλιστερ), Κουκουρέγια, Μόντερ (66’ Λάμπτεϊ), Τροσάρ.

Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας 0-2

Ήττα σοκ για τη Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Έτιχαντ»! Με μία τρομερή εμφάνιση, η Κρίσταλ Πάλας έφυγε θριαμβεύτρια από την έδρα της Σίτι, νίκησε με 2-0 και άφησε στο -5 τους «πολίτες» από την κορυφή!

Μόλις έξι λεπτά χρειάστηκαν στην Πάλας για να πάρει κεφάλι στο «Έτιχαντ», με τον Ζαχά να ανοίγει το σκορ και να σημειώνει το 1-0! Μάλιστα, στις καθυστερήσεις, η Σίτι έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, όταν ο Λαπόρτ αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα!

Η Σίτι ανέβασε στροφές και ισοφάρισε στο 61ο λεπτό με εκπληκτικό γκολ του Ζεσούς, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR! Και εν τέλει η Πάλας «καθάρισε» το παιχνίδι στο 88ο λεπτό με τον Κόνορ Κάλαγχερ που αγωνίζεται δανεικός από την Τσέλσι!

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Κανσέλο (78’ Μαχρέζ), Λαπόρτ, Σίλβα, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (59’ Στόουνς), Ζέσους, Φόντεν, Γκρίλις (78’ Στέρλινγκ)

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Άντερσεν, Γκουεχί, Μίτσελ, Γκάλαχερ, Κουγιατέ (84’ Ολίσε), ΜακΆρθουρ, Ζαχά, Αγιού (65’ Μπεντεκέ), Εντουάρντ (72’ Σλουπ).

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024