Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης - Χωρίς Μάνο και Λούμορ με ΑΕΚ

Άρης – Χωρίς Μάνο και Λούμορ με ΑΕΚ

Εκτός από τη γνωστή απουσία του Γκανέζου, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άρη ενόψει του αυριανού εκτός έδρας ντέρμπι και ο Έλληνας επιθετικός

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Δημήτρη Μάνο ενόψει του αυριανού εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Έλληνας επιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση και τέθηκε νοκ άουτ, όπως και ο τραυματίας Λούμορ. Η αποστολή του Άρη αναμένεται να αναχωρήσει σε λίγη ώρα για την Αθήνα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (31/10) στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Fabiano Leismann, Lucas Sasha, Brabec, Mancini, Ndiaye, Bertoglio, Sakic, Jeggo, Matilla, Sundgren, Hajrovic, Ganea, Duarte, Δεληζήσης».

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024