Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν - Αδεια τα ράφια στη Δύση - Αφθονία και υπερεπάρκεια στην Τουρκία

Ερντογάν – Αδεια τα ράφια στη Δύση – Αφθονία και υπερεπάρκεια στην Τουρκία

«Αποτρέψαμε τις προσπάθειες αποκλεισμού της χώρας μας και της "τδβκ" από τους πόρους υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο» είπε επίσης ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Για τα άδεια ράφια στην Ευρώπη και την Αγγλία έκανε λόγο ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απευθυνόμενος στους τούρκους πολίτες, σε αντίθεση με την υπεραφθονία στη χώρα του.

«Κενά τα ράφια…»

«Αυτήν τη στιγμή βλέπουμε πως τα ράφια σε Ευρώπη και Αγγλία είναι κενά» είπε ο τούρκος πρόεδρος κατά την ομιλία του (βίντεο, κάτω) στην τελετή για τη έναρξη λειτουργίας του Εθνικού Πάρκου της Αγκυρας.

«Αδεια τα ράφια στην Ευρώπη, άδεια και στην Αμερική» πρόσθεσε.

«Εν μέσω αφθονίας…»

«Ενώ εμείς δόξα τον Αλλάχ, συνεχίζουμε τον δρόμο μας εν μέσω αφθονίας και υπερεπάρκειας» τόνισε, σύμφωνα με τα tourkikanea.

«Αποτρέψαμε τις προσπάθειες αποκλεισμού»

Επίσης, σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα που έδωσε χθες Πέμπτη στη δημοσιότητα, με αφορμή την επέτειο ίδρυσης της Τουρκικής δημοκρατίας την 29η Οκτωβρίου είπε:

«Καθώς η 100ή επέτειος της Δημοκρατίας μας είναι στον ορίζοντα, δεν θα επιτρέψουμε σε καμία δύναμη, σε κανένα βρώμικο σενάριο, σε καμία ύπουλη επίθεση, που στόχο έχουν να κάνουν την Τουρκία να ολισθήσει, να μας εκτροχιάσει από το δρόμο μας».

«Η ισχυρή υποστήριξη που δώσαμε στους λίβυους αδελφούς μας, που ήρθαν αντιμέτωποι με τις επιθέσεις των πραξικοπηματιών, και στους Τούρκους του Αζερμπαϊτζάν, που πολεμούσαν κατά της κατοχής στο Καραμπάχ, άλλαξε, δόξα τον Αλλάχ, τη μοίρα και των δύο χωρών» τόνισε ο Ερντογάν, σύμφωνα με το sigmalive.

Και πρόσθεσε: «Αποτρέψαμε επίσης τις προσπάθειες αποκλεισμού της χώρας μας και της «τδβκ» από τους πόρους υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024