Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για την επίσκεψη Μέρκελ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για την επίσκεψη Μέρκελ

Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν τις πρωινές και τις μεσημβρινές ώρες, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων

Συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της παρουσίας της Άνγκελα Μέρκελ που επισκέπτεται τη χώρα για τελευταία φορά ως καγκελάριος.

Συγκεκριμένα, οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν τις πρωινές και τις μεσημβρινές ώρες, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ

«Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Ανγκελα Μέρκελ στη χώρα μας, απογευματινές-βραδινές ώρες της Πέμπτης 28.10.2021 και πρωινές-μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 29.10.2021 θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

» Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων» αναφέρει η σχετική ενημέρωση από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Να σημειωθεί ότι η Ανγκελα Μέρκελ μένει στο Καβούρι, στις 9 θα μιλήσει σε νέους στο ινστιτούτο Γκαίτε, στις 10:15 θα γίνει δεκτή από την ΠτΔ και στις 10:50 θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024