Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - «Έκρηξη» κρουσμάτων σε χωριό των Τρικάλων - Ρεκόρ νοσηλευομένων

Κοροναϊός – «Έκρηξη» κρουσμάτων σε χωριό των Τρικάλων – Ρεκόρ νοσηλευομένων

Στη ΜΕΘ νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 7 άτομα ο συντριπτικός αριθμός των οποίων είναι ανεμβολίαστοι. Μάλιστα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου έγιναν 12 εισαγωγές στην κλινική covid του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Καλπάζει ο covid στα Τρίκαλα με το Νοσοκομείο Τρικάλων στην κλινική covid να νοσηλεύονται 49 άτομα. Αριθμός ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας.

Στη ΜΕΘ νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 7 άτομα ο συντριπτικός αριθμός των οποίων είναι ανεμβολίαστοι. Μάλιστα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου έγιναν 12 εισαγωγές στην κλινική covid του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Την αυξητική τάση των θετικών κρουσμάτων που καταγράφεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων επιβεβαιώνει και με σημερινές δηλώσεις του ο διοικητής Κώστας Γρηγορίου στη Λέσχη 97,6, όπως μεταδίδει το trilakaview.gr.

Μάλιστα κρίθηκε αναγκαίο να αυξηθούν τα κρεβάτια της ΜΕΘ covid και από 7 να γίνουν 12.

Ειδικότερα ο κ. Γρηγορίου ανέφερε:

« Στο ΓΝΤ αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 49 άτομα στην κλινική covid και 7 στη ΜΕΘ covid. Δεν εξελίσσονται τα πράγματα καλά, κι ενώ είχα σχεδόν γίνει γραφικός να προειδοποιώ και να λέω ότι φοβάμαι την εξέλιξη, δυστυχώς επιβεβαιώθηκα.

Ούτε στους εμβολιασμούς είναι καλά τα νούμερα, διότι ενώ στο Δήμο Τρικκαίων είναι καλά τα νούμερα, στους υπόλοιπους 3 Δήμους του Νόμου μας είναι απελπιστικό το ποσοστό.

Λόγω των νέων περιστατικών, θα ανοίξουμε σήμερα κιόλας άλλες 5 κλίνες ΜΕΘ covid, και θα πάμε στις 12 συνολικά. Αν συνεχιστεί αυτός ο αυξητικός ρυθμός κρουσμάτων, όσες κλίνες και να ανοίξουμε πάλι πρόβλημα θα έχουμε. Χθες ανήμερα 28ης Οκτωβρίου είχαμε 13 εισαγωγές στην κλινική».

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024