Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πογκμπά – Αποχωρεί από την Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι

Πογκμπά – Αποχωρεί από την Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι

O Πολ Πογκμπά αναμένεται να μείνει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε διαδικασίες διαπραγμάτευσης μαζί του.

Το συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το πιο πιθανό είναι ότι θα αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν, καθώς δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Πολλές φορές σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Μάντσεστερ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έχει επισημάνει πώς ο 28χρονος μέσος αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας, ωστόσο ο ίδιος έχει αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο της αποχώρησης του από τη Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του «ESPN» οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι έτοιμοι να αφήσουν τον Γάλλο μέσο να αποχωρήσει το καλοκαίρι ως ελεύθερο, καθώς δείχνει διατεθειμένη να μπούνε σε διαδικασίες συζήτησης ανανέωσης του συμβολαίου του.

Πάντως, ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους και η Παρί Σεν Ζερμέν έχουν εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά, όμως δεν έχουν σκοπό να το κάνουν κάτι μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά προτιμούν να ξεκινήσουν τις συζητήσεις μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου όπου ο Γάλλος θα έχει μείνει ελεύθερος.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024