Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κούγιας για Πέραμα - Ο 14χρονος που παραδόθηκε δεν ήταν ο τρίτος επιβαίνων στο όχημα

Κούγιας για Πέραμα – Ο 14χρονος που παραδόθηκε δεν ήταν ο τρίτος επιβαίνων στο όχημα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, ο Ρομά που παρουσιάστηκε αυτοβούλως σήμερα δηλώνοντας ότι ήταν ο τρίτος επιβαίνων στο όχημα, δεν είναι αυτός που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο εκείνη τη νύχτα

Ο συνήγορος των κατηγορουμένων αστυνομικών για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα αμφισβητεί ότι ο 14χρονος Ρομά που παραδόθηκε σήμερα στις αρχές είναι ο τρίτος επιβαίνων στο όχημα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, ο Ρομά που παρουσιάστηκε αυτοβούλως σήμερα δηλώνοντας ότι ήταν ο τρίτος επιβαίνων στο όχημα, δεν είναι αυτός που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο εκείνη τη νύχτα.

Βάλαμε τα χέρια ψηλά και αυτοί μας πυροβόλισαν

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 14χρονος Ρομά ο οποίος, κατά δήλωσή του, ήταν μαζί με τον 18χρονο στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, παρουσιάστηκε στα δικαστήρια του Πειραιά,

Ο νεαρός έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου στο Πέραμα και ανέφερε πως αυτός ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.

Είπε επίσης πως «μόλις σταματήσαμε βάλαμε τα χέρια ψηλά και αυτοί μας πυροβόλησαν. Πυροβόλησαν τον φίλο μου και μου λέει μετά ο φίλος μου. Στο Αιγάλεω δε σταματήσαμε γιατί φοβηθήκαμε, μη μας σκοτώσουν. Μόνο το αμάξι κλέψαμε».

Συνέχισε λέγοντας πως «σταματήσαμε με το λεωφορείο μούρη με μούρη και αυτοί άφησαν μετά κάτω τα μηχανάκια τους και μας πυροβολήσανε. Πρώτα πυροβόλησαν και μετά κάναμε πίσω. Εγώ οδηγούσα. Ο φίλος μου που σκοτώθηκε ήταν 18 χρονών και ήταν συνοδηγός».

Δεν εμβόλισα τις μηχανές των αστυνομικών

Είπε πως δεν είχαν όπλα πάνω τους, ενώ διέψευσε πως εμβόλισε τους αστυνομικούς, λέγοντας πως όταν έκανε όπισθεν ήταν πεσμένες οι μηχανές και οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν ήδη πυροβολήσει.

«Σταματήσαμε, αυτοί πυροβολήσανε», είπε. Είπε πως όταν βγήκε από το αυτοκίνητο κρύφτηκε στη ρόδα και όταν τελείωσαν οι γεμιστήρες, άρχισε να τρέχει.

Σημειώνεται πως γύρω στις 8:40 το πρωί της Τετάρτης έφτασαν στα δικαστήρια Πειραιά οι επτά αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο αιματηρό περιστατικό.

Τα μέτρα ασφαλείας έξω από τα δικαστήρια Πειραιά είναι δρακόντεια τόσο μπροστά στην είσοδο του δικαστικού Μεγάρου όσο και στα πέριξ του κτιρίου στην οδό Σκουζέ.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν κάνει χρήση όπλου κατά τη διάρκεια της καταδίωξης παρουσιάστηκαν ενώπιον της ανακρίτριας και η βασική κατηγορία σε βάρος τους είναι η ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024