Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Βιλερμπάν σόκαρε την ΤΣΚΚΑ Μόσχας (70-68)

Η Βιλερμπάν σόκαρε την ΤΣΚΚΑ Μόσχας (70-68)

Ήττα σοκ για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Γαλλία από τη Βιλερμπάν, με τους Γάλλους να επικρατούν με σκορ 70-68 των Ρώσων σε μια τρομερή εμφάνιση για το σύνολο του Πι Τζέι Τάκερ.

Μια καταπληκτική Βιλερμπάν υποχρέωσε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη δεύτερη ήττα φετινή της ήττα στη Euroleague, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 70-68 για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι Γάλλοι πραγματοποίησαν ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο, όπου έχτισαν διαφορά, ενώ άντεξαν στην αντεπίθεση των Ρώσων στο δεύτερο μέρος, κερδίζοντας έτσι άλλη μία μεγάλη ομάδα, μετά το θετικό αποτέλεσμα που είχαν πάρει απέναντι στην Αναντολού Έφες.

Κορυφαίος για το σύνολο του Πι Τζέι Τάκερ ήταν ο συνήθης ύποπτος, Έλι Οκόμπο, με 14 πόντους, ενώ 12 είχε ο Γιουσούφα Φαλ και 10 ο Ντέιβιντ Λάιτι, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να μην αγωνίζεται. Από την άλλη πλευρά, 16 είχε ο Ντάνιελ Χάκετ και ο Γιοχάνες Φόιτμαν πρόσθεσε άλλους 13.

Η Βιλερμπάν ξεκίνησε με τρομερή ενέργεια την αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, «πνίγοντας» με την άμυνά της τους Ρώσους που δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις, ενώ επιθετικά οι Γάλλοι γύρισαν την μπάλα και κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά η οποία έφτασε σε διψήφια επίπεδα. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο δεκάλεπτο, ωστόσο οι παίκτες του Τι Τζέι Πάρκερ έδειχναν να ελέγχουν την κατάσταση, πηγαίνοντας έτσι στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ με εννέα πόντους (39-30).

Στην τρίτη περίοδο το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη ξέσπασε καταφέρνοντας να μειώσει τη διαφορά και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Οι Ρώσοι έπαιξαν καλή άμυνα και βρήκαν τον τρόπο να πλησιάσουν αφήνοντας πίσω τους το κακό ξεκίνημα.

Το παιχνίδι στη συνέχεια έγινε ντέρμπι, με την ΤΣΣΚΑ να πιέζει ώστε να ολοκληρώσει την ανατροπή, όμως η Βιλερμπάν με ψυχραιμία, μπόρεσε να διατηρήσει το μικρό προβάδισμα που διατηρούσε παίρνοντας έτσι μια πολύ μεγάλη νίκη ενόψει της συνέχειας.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024