«Στην Κύπρο σήμερα είχα τη χαρά και την τιμή να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό της υποστηρίζοντας ενεργά τις προσπάθειες για μια βιώσιμη και δίκαιη λύση του Κυπριακού στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΟΗΕ και της ΕΕ» τόνισε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, είχε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος βρίσκεται για διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο στο πλαίσιο των εορτασμών της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Υποστηρίζει ενεργά

«Στην Κύπρο σήμερα είχα τη χαρά και την τιμή να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό της υποστηρίζοντας ενεργά τις προσπάθειες για μια βιώσιμη και δίκαιη λύση του Κυπριακού στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΟΗΕ και της ΕΕ» τόνισε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Παρόντες στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, Ιωάννης Παπαμελετίου, και υπηρεσιακοί αξιωματούχοι.

Ενωμένες με ιστορικούς και θρησκευτικούς δεσμούς

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ξεκίνησε το πρόγραμμα των συναντήσεών του κατά την παρουσία του στην Κύπρο έχοντας αρχικά ένα τετ α τετ με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο.

«Ξεκινώντας σήμερα την επίσκεψή μου στη Μεγαλόνησο, συναντήθηκα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’. Ελλάδα και Κύπρος ενωμένες με ισχυρότατους ιστορικούς και θρησκευτικούς δεσμούς, συμπορεύονται στα εθνικά θέματα και στέκονται μαζί απέναντι στις κοινές προκλήσεις» έγραψε στο twitter ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr