Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φώφη Γεννηματά - Στη Μητρόπολη Αθηνών σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ

Φώφη Γεννηματά – Στη Μητρόπολη Αθηνών σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ

Το «ύστατο χαίρε» απευθύνουν στη Φώφη Γεννηματά οικογένεια, φίλοι, ηγετικά στελέχη της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης μαζί με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, καθώς και απλοί πολίτες που θα συνοδεύσουν τη σπουδαία και γενναία αυτή γυναίκα στο τελευταίο της ταξίδι.

Στη Μητρόπολη Αθηνών για να πουν το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά έφτασε πριν από λίγο η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ.

Το «ύστατο χαίρε» απευθύνουν στη Φώφη Γεννηματά οικογένεια, φίλοι, ηγετικά στελέχη της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης μαζί με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, καθώς και απλοί πολίτες που θα συνοδεύσουν τη σπουδαία και γενναία αυτή γυναίκα στο τελευταίο της ταξίδι.

Η σορός της εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου στις 14:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, στην οποία θα παραστούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πολιτικοί αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων, μέλη της κυβέρνησης, και σύσσωμη η ηγεσία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης λίγο μετά τις 8:00. Το φέρετρό της ήταν καλυμμένο με τρεις σημαίες: την ελληνική, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ.

Όπως ανακοινώθηκε επικήδειους για την Φώφη Γεννηματά θα εκφωνήσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, από την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ο γραμματέας της Κ.Ε. Μανώλης Χριστοδουλάκης και από την οικογένεια ο γιος της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024