Την Φώφη Γεννηματά αποχαιρετά με τη σειρά του ο παλαίμαχος αθλητής και πρώην βουλευτής, Πύρρος Δήμας.
Σύσσωμος ο Ελληνικός λαός αποχαιρετά συγκινημένος την Φώφη Γεννηματά που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και έφυγε ξαφνικά.
Στη Μητρόπολη Αθηνών όπου σήμερα από νωρίς το πρωί βρίσκεται η σορός της Φώφης Γεννηματά σε λαϊκό προσκύνημα βρέθηκε και ο Πύρρος Δήμας για να πει το τελευταίο αντίο στην ηγέτιδα του ΚΙΝΑΛ.
Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, έχει χάσει και ο ίδιος τη σύζυγο του από καρκίνο και ο ίδιος αποχαιρέτησε την Φώφη Γεννηματά, γνωρίζοντας πως είναι να χάνει κάποιος αυτή την άνιση μάχη.
«Το έχω ζήσει στην οικογένεια μου και καταλαβαίνω. Με αξιοπρέπεια και δύναμη το πάλεψε. Ήρθαμε να της πούμε το αντίο» ανέφερε ο ίδιος.
Από το πρωί στον ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου καταγράφεται κοσμοσυρροή αφού όλοι παρευρίσκονται εκεί για να αποχαιρετήσουν τη γυναίκα πολιτικό.
Μετά το λαϊκό προσκύνημα, θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία και η κηδεία της Φώφης Γεννηματά, η οποία θα γίνει με τιμές υπουργού και δημοσία δαπάνη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Τον επικήδειο θα εκφωνήσουν, όπως προβλέπει και το πρωτόκολλο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης καθώς και ο 17χρονος γιός της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος Γεννηματάς.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής