Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα Fiat Scudo και Ulysse επιστρέφουν και με ηλεκτρικές εκδόσεις

Τα Fiat Scudo και Ulysse επιστρέφουν και με ηλεκτρικές εκδόσεις

Η ιταλική φίρμα σχεδιάζει την επέκταση της γκάμας των επαγγελματικών της μοντέλων, επαναφέροντας τα Scudo και Ulysse τα οποία θα περιλαμβάνουν στις επιλογές τους και αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις

Την αναγέννηση του van Scudo και του πολυμορφικής λογικής επιβατικό Ulysse με απολύτως σύγχρονα συστατικά ανακοίνωσε η ιταλική φίρμα, επιβεβαιώνοντας την παρουσία ηλεκτροκίνητων εκδόσεων μεταξύ των επιλογών τους.

Τα δύο μοντέλα θα αξιοποιήσουν την αρχιτεκτονική EMP2 του ομίλου Stellantis η οποία όπως είναι γνωστό μπορεί να υποστηρίξει την ηλεκτροκίνηση και θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Hordain στη βόρεια Γαλλία.

Αν και προς το παρόν δεν έχουν δημοσιοποιηθεί στοιχεία για τα χαρακτηριστικά τους, με δεδομένη την τεχνολογική συνάφεια τους με τα γαλλικά Citroen e-Dispatch και Peugeot E-Expert αναμένεται να αξιοποιήσουν μπαταρίες 50 και 75 kWh προσφέροντας ηλεκτρική αυτονομία από 230 έως 330 χλμ.

Σε ό,τι αφορά τις συμβατικές εκδόσεις, αν και επίσης δεν υπάρχουν πληροφορίες μέχρι στιγμής, αναμένεται να αξιοποιήσουν κινητήρες diesel προδιαγραφών 6,3 με την μορφή δίλιτρων μοτέρ ισχύος 120 και 140 ίππων.

Με δεδομένη την ευελιξία που προσφέρει η συγκεκριμένη αρχιτεκτονική, το Scudo θα είναι διαθέσιμο σε τρία μήκη και εκδοχές, van, combi και cab ενώ το Ulysse αναμένεται να προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών σε ό,τι αφορά την εσωτερική διάταξη και τον αριθμό των καθισμάτων που θα φτάνουν έως και τα εννέα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό τα δύο επαγγελματικά μοντέλα θα κάνουν την εμφάνισή τους το 2022 συμπληρώνοντας την γκάμα της Fiat που μέχρι στιγμής από ηλεκτρικής άποψης περιλαμβάνει μόνο το e-Ducato.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024