Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Σφραγίζει» την πρόκριση ο Ολυμπιακός

«Σφραγίζει» την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τετάρτης (27/10) θα αντιμετωπίσουν Κομάρνο στο Ρέντη, με στόχο την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Έτοιμος για τον επαναληπτικό του β’ προκριματικού γύρου, του Champions League με αντίπαλο την Κομάρνο είναι ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την ομάδα από τη Σλοβακία, την Τετάρτη (27/10) στις 17:00 (COSMOTESPORT 9 HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και θέλουν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη μετά τη νίκη με 3-1 σετ στη Σλοβακία, χρειάζεται δυο νικηφόρα σετ, για να πετύχει το στόχο της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα, ενώ τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ και 10€ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε τα εξής: «Όπως είδαμε στο πρώτο παιχνίδι έχουμε απέναντι μας μια σκληρή ομάδα που δεν τα παρατάει και θέλει μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο αυτό. Στο μυαλό μας είναι η νίκη και τίποτα άλλο και θα δώσουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Έχουμε μικροπροβλήματα εξαιτίας του προγράμματος με τους συνεχόμενους αγώνες, αλλά πιστεύω ότι θα είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι για να πετύχουμε τον στόχο μας.  Ελπίζω να έρθει και ο κόσμος μας να στηρίξει την προσπάθεια τον αθλητών μας και να δώσει ώθηση για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση».

Από την πλευρά των παικτών ο Νίκολα Μιγιαήλοβιτς ανέφερε: «Νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα στον επαναληπτικό και μπορώ να πω ότι χρειάζεται να παίξουμε καλύτερα από το πρώτο ματς. Η Κομάρνο είναι μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη εμπειρία και παρότι κερδίσαμε στη Σλοβακία, τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι για να κερδίσουμε και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Μέχρι το παιχνίδι της Τετάρτης ελπίζω ότι όλοι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι και σε καλή κατάσταση για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση στην έδρα μας».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024