Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σαρωτικός ο Ολυμπιακός (20-9)

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός (20-9)

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στην πρεμιέρα του LEN Champions League επικρατώντας εύκολα εντός έδρας της Ντιναμό Τιφλίδας με σκορ 20-9, ξεκινώντας με το… δεξί τη διοργάνωση.

Πρεμιέρα με το… δεξί για τον Ολυμπιακό στο LEN Champions League, με τους Ερυθρόλευκους να είναι σαρωτικοί απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας, επικρατώντας ιδιαίτερα εύκολα με σκορ 20-9, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν είχε όρεξη για… αστεία και έδειξε από νωρίς τη δυναμική της, μην αφήνοντας ιδιαίτερα περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους που δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον γρήγορο ρυθμό που είχε δώσει στο ματς ο Ελληνικός σύλλογος.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε φουριόζος την αναμέτρηση, παίζοντας αρχικά εξαιρετικές άμυνες που δεν είχαν αφήσει περιθώριο στην Ντιναμό να κάνει καν κάποιο σουτ. Επιθετικά η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κατάφερε να προηγηθεί άμεσα με 4-0 δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της. Η ομάδα της Τιφλίδας απλά μπόρεσε αν βρει δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, με το πρώτο οκτάλεπτο να κλείνει στο 5-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι Ερυθρόλευκοι δεν κατέβασαν ταχύτητα και συνέχισαν να βγάζουν καλές άμυνες, ενώ επιθετικά έδειξαν κάποιες στιγμές που κολλούσαν. Φυσικά αυτό δεν τους εμπόδισε να σημειώσουν τέσσερα τέρματα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Φουντούλη και τελικά να πάνε στο ημίχρονο με σκορ 9-4.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά την τρίτη περίοδο, με τον Ολυμπιακό να κάνει κάποια λάθη και τους Γεωργιανούς να είναι άστοχοι. Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου βρήκαν και πάλι τον ρυθμό τους, με τους Φουντούλη και Γεννηδουνιά να βγαίνουν μπροστά, κλείνοντας το οκτάλεπτο στο 13-7.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν πιο απελευθερωμένοι και με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση ώστε να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο που είχε βρεθεί στο γήπεδο για να τους παρακολουθήσει. Έτσι χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποια αντίσταση, έφεραν τη διαφορά πάνω από τα δέκα γκολ, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 20-9.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-2, 4-3, 7-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος):  Μπίγιατς, Γκίλλας, Ράντοβιτς 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 8, Γούβης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ: Ραζμάντζε, Τκεσχελασβίλι, Νταντβάνι, Ιμναϊσβίλι, Μπιτάντζε 1, Ζελάκα 4, Αντεϊσβίλι 1, Σάριτς 1, Μεσκί, Μαγκρακβελίντζε, Βάσιτς 2, Ακβλεντιάνι, Σουμπλάντζε

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024