Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέραμα - Στον εισαγγελέα την Τετάρτη οι αστυνομικοί – Φόβοι για επεισόδια στην ΕΛ.ΑΣ.

Πέραμα – Στον εισαγγελέα την Τετάρτη οι αστυνομικοί – Φόβοι για επεισόδια στην ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακρίτρια θα αποφασίσει αν θα κρίνει προφυλακιστέους ή όχι τους επτά άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ υπάρχει ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. για σοβαρά επεισόδια στον Πειραιά και τις γύρω περιοχές

Υπό τον φόβο σοβαρών επεισοδίων και εν μέσω σφοδρής διαμάχης, στην ανακρίτρια Πειραιά για να απολογηθούν οδηγούνται οι επτά αστυνομικοί, οι οποίοι συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί από τα πυρά τους ένας νεαρός Ρομά.

Η ανακρίτρια θα αποφασίσει αν θα κρίνει προφυλακιστέους ή όχι τους επτά άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ υπάρχει ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. για σοβαρά επεισόδια στον Πειραιά και τις γύρω περιοχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν δοθεί εντολές για αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας σε όλους τους αστυνομικούς και κυρίως τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Παράλληλα, υπάρχει εντολή για ισχυρή φύλαξη και συχνές περιπολίες γύρω από αστυνομικά τμήματα και αστυνομικούς στόχους.

Τέλος, έχει δοθεί εντολή στις αστυνομικές διευθύνσεις όλης της χώρας να μην επιτραπεί να κλείσει δρόμος από συγκέντρωση ατόμων.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του κλεμμένου αυτοκινήτου

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του μοιραίου αυτοκινήτου, το ΙΧ που έκλεψαν οι τρεις Ρομά δεν είχε συναγερμό και ήταν παλιό, του 1998.

«Ήρθαν αστυνομικοί και με ξύπνησαν από το σπίτι. Μου λέει: Το αυτοκίνητό σου πού είναι; Του λέω το έχω παρκάρει εδώ στη γωνία. Πάμε να το βρούμε. Πηγαίνω από εκεί, δε βρίσκω το αμάξι, είναι σπασμένα τζάμια κάτω… Και λέω: Μου το κλέψανε!» ανέφερε στον Alpha.

Την ίδια ώρα, ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε, ότι οι αστυνομικοί προειδοποίησαν πριν αρχίσουν να πυροβολούν. «Ναι, ναι, φώναζαν σταματήστε, σταματήστε!».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024