Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μοσχάτο - «Με παρεξήγησαν» - Τι ισχυρίζεται ο καθηγητής που παρενόχλησε 11χρονη μαθήτρια μέσα σε σχολείο

Μοσχάτο – «Με παρεξήγησαν» – Τι ισχυρίζεται ο καθηγητής που παρενόχλησε 11χρονη μαθήτρια μέσα σε σχολείο

Το κορίτσι είπε στους γονείς της πως της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει σε θρανίο

Στη σύλληψη ενός 45χρoνου καθηγητή γυμνασίου στο Μοσχάτο προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος ανηλίκων, μετά από καταγγελία 11χρονης ότι ο καθηγητής τής ζήτησε να σηκώσει τη μπλούζα της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μαθήτρια το ανέφερε στον πατέρα της, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ. και ακολούθησε η σύλληψη του καθηγητή.

Ο καθηγητής είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

«Με παρεξήγησαν»

«Με παρεξήγησαν. Δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν έχω κάνει κάτι». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του καθηγητή, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, όταν πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ και ήρθε σε επαφή με τους έμπειρους αστυνομικούς της Ασφαλειας.

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις καταγγελιες της 11χρονης μαθήτριάς του πως την πλησίασε από πίσω και της είπε «έλα να σου κάνω μασάζ» αρνήθηκε τα πάντα. Υποστήριξε πως δεν χάιδεψε ποτέ την μαθήτριά του ούτε στον λαιμό ούτε και στην πλάτη, όπως είπε εκείνη στον διευθυντή του σχολείου αλλά και στους γονείς της που κατήγγειλαν αμέσως το συμβάν στην ΕΛΑΣ.

Οι αστυνομικοί μετά την αναφορά των γονέων του κοριτσιού κινήθηκαν αστραπιαία και του πέρασαν χειροπέδες ενώ ξεκίνησαν εκτεταμένη έρευνα και άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις και από άλλες μαθήτριες. Σύμφωνα με το protothema.gr, ο καθηγητής είχε… αλλόκοτη συμπεριφορά και απέναντι σε τουλάχιστον άλλες πέντε μαθήτριές του, στις οποίες μπορεί να μην είχε απλώσει χέρι, όμως τις κοιτούσε περίεργα και αρκετες φορές ήταν επιθετικός μαζί τους.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, το κορίτσι είχε μείνει τελευταίο στην αίθουσα και μάζευε τα πράγματά του.

Τότε, ο 45χρονος καθηγητής, σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πλησίασε το παιδί από πίσω, του είπε «έλα να  σου κάνω μασάζ» και στη συνέχεια άρχισε να το χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη. Μάλιστ,α δεν δίστασε να του πει «βγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε στο θρανίο»!

Το κορίτσι αντέδρασε και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή, όπου και περιέγραψε όσα είχαν γίνει.

Οι γονείς του παιδιού που ειδοποιήθηκαν, έκαναν καταγγελία και αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων συνέλαβαν τον 45χρονο καθηγητή.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός, σύμφωνα με τις καταγγελίες στην αστυνομία, είχε προκαλέσει παράπονα με τη συμπεριφορά του.

Ειδικότερα, υπήρχαν παράπονα μαθητριών για σεξιστική συμπεριφορά του καθηγητή, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες, ανέβαζε κορίτσια στον πίνακα και μπροστά σε όλα τα παιδιά τα κοιτούσε περίεργα.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024