Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίσσυ Ζουρνατζή - «Ο σύντροφός μου μού έσπασε τα πλευρά από ζήλεια»

Σίσσυ Ζουρνατζή – «Ο σύντροφός μου μού έσπασε τα πλευρά από ζήλεια»

Η πρώην παίκτρια του «Nomads», Σίσσυ Ζουρνατζή, σοκάρει με την περιγραφή της

Η πρώην παίκτρια του «Nomads», Σίσσυ Ζουρνατζή, εξομολογείται στη «Super Katerina» την κακοποίηση που βίωσε από πρώην σύντροφό της.

«Άρχισε να με ελέγχει σε όλα. Το δέχτηκα γιατί ήθελα να του δείξω ότι δεν του κρύβω και κάτι»

«Γνωρίστηκα με αυτόν τον άνθρωπο, όπως γνωρίζονται όλα τα ζευγάρια. Υπήρχε πολλή διεκδίκηση και συνεχόμενη θα έλεγα χωρίς να παίρνω κάποια ανάσα. Γοητεύτηκα και έκανα σχέση μαζί του. Συμβαίνει. Το πρώτο σκηνικό ξεκίνησε την πρώτη με δεύτερη εβδομάδα. Ήμουν 26 ετών. Οι σχέσεις μου μέχρι τότε δεν είχαν κάτι παρόμοιο οπότε δε μπορούσα να καταλάβω αν αυτή η βία θα συνεχιστεί. Είχα ακουστά κάτι αλλά τότε δεν ήταν τόσο διαδεδομένο όλο αυτό με τη βία των γυναικών και πως πρέπει να το αντιμετωπίζουν. Δεν υπάρχει ενημέρωση. Ντράπηκα τότε να μιλήσω ακόμα και στους γονείς μου γι’ αυτό το περιστατικό και το δούλεψα απλά μέσα μου.

«Κλεινόμουν στο δωμάτιό μου και απλά έβλεπαν ότι είμαι στεναχωρημένη»

«Η διάγνωση του δημόσιου νοσοκομείου είναι ότι είχα ραγισμένα πλευρά»

«Η διάγνωση του δημόσιου νοσοκομείου είναι ότι είχα ραγισμένα πλευρά. Απλά εγώ άργησα να πάω στο νοσοκομείο. Είχα επιστρέψει από το Nomads. Πριν μου είχε δώσει και οδηγίες για το πως να συμπεριφερθώ μέσα στο παιχνίδι… Βγαίνοντας, επειδή είχα πάρει την απόστασή μου, άρχισα να βλέπω κάποια πράγματα λίγο πιο καθαρά. Κατάλαβα ότι ήταν ένας άνθρωπος που τον ενδιέφερε μόνο το εγώ του και να έχει τον απόλυτο έλεγχο προς εμένα, παρεμβατικός, εκείνος να κάνει ότι θέλει και με όποιον θέλει και εγώ να μη μπορώ να βγω έξω. Βγήκα μια φορά και αυτό ήταν.

Τσακωνόμαστε πάλι για όλους αυτούς τους λόγους γιατί διεκδικούσα τα δικαιώματά μου. Σηκωνόμαστε από το κρεβάτι και εκεί που υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση νιώθω μια κλωτσιά. Ευτυχώς δεν είμαι μικροκαμωμένη διαφορετικά αυτή η κλωτσιά θα μπορούσε να μου είχε δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα…. Δε μπορούσα να πάρω ανάσα. Δεν κατάλαβα ότι είχα σπάσει ή ραγίσει τα πλευρά μου. Νόμιζα ότι ήταν από το σοκ. Τις πρώτες βοήθειες τις δέχτηκα από τη μητέρα του. Στη μητέρα του είπε ότι απλά μαλώσαμε. Εκείνη δεν είπε τίποτα. Τον υπερασπίστηκε. Του πρότεινε να πάμε στο νοσοκομείο αλλά εκείνος δε δέχτηκε».

Ακούστε την περιγραφή της

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024