Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανατροπή με την τραγωδία στο Χόλιγουντ – Τι δήλωσε η υπεύθυνη όπλων της ταινίας του Μπάλντουιν

Ανατροπή με την τραγωδία στο Χόλιγουντ – Τι δήλωσε η υπεύθυνη όπλων της ταινίας του Μπάλντουιν

Είχε τοποθετήσει τρία περίστροφα σε ένα μικρό συρόμενο πάγκο απ'όπου ο βοηθός σκηνοθέτη πήρε το ένα και το έδωσε στον ηθοποιό.

Νέα τροπή έχει λάβει η υπόθεση με την τραγωδία που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας γουέστερν «Rust»όπου ο διάσημος χολιγουντιανός ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντουιν, πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτεται η υπεύθυνη όπλων στην ταινία ήταν σχετικά άπειρη, ενώ είχε αποκαλύψει πως στην προηγούμενη δουλειάς της δεν ήταν σίγουρη αν μπορούσε να αναλάβει μία τέτοια ευθύνη.

Η συνέντευξη που φέρνει σε δύσκολη θέση την υπεύθυνη όπλων της ταινίας

«Παραλίγο να μην πάρω τη δουλειά γιατί δεν ήμουν σίγουρη αν ήμουν έτοιμη» παραδέχτηκε η 24χρονη ένα μήνα πριν δουλέψει ως υπεύθυνη όπλων στην ταινία «The old way» με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage.

Μιλώντας σε podcast, η υπεύθυνη όπλων μάλιστα είχε παραδεχτεί ότι έχει χρειαστεί την βοήθεια του πατέρα της πάνω στη δουλειά καθώς υπήρξε περιστατικό που δεν γνώριζε πως να το διαχειριστεί. Παρόλα αυτά η νεαρή κοπέλα ανέλαβε την ίδια θέση στα γυρίσματα του «Rust» όπου  ο  63χρονος Αμερικανός ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντουιν,  πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς

Η συνέντευξη αυτή βλέπει το φως της δημοσιότητας την ώρα που μέλος της παραγωγής αποκάλυψε ότι το συνεργείο είχε αποχωρήσει από το γύρισμα για λόγους ασφαλείας γιατί πριν την τραγωδία είχαν εκτοξευθεί κατά λάθος ακόμη τρεις φορές πυρά. Νωρίτερα είχαν διαμαρτυρηθεί για τις πολλές ώρες γυρισμάτων, τις κακές συνθήκες και ακόμα δυο περιστατικά σχετικά με τα «άσφαιρα» όπλα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η DailyMail.

Πώς έγινε το φονικό

Σύμφωνα με έγγραφο που έχει διαβιβαστεί στην εισαγγελία της Σάντα Φε, ένας βοηθός σκηνοθέτης πήρε ένα περίστροφο από όσα ήταν διαθέσιμα από την 24χρονη υπεύθυνη οπλισμού της ταινίας, φώναξε στον Άλεκ Μπάλντουιν τη φράση «cold gun», χωρίς όμως ο ίδιος να έχει ελέγξει εάν το όπλο ήταν γεμάτο ή όχι και με τι είδους σφαίρες.

Πληροφορίες έκαναν λόγο για τρία όπλα που αφέθηκαν σε ένα καρότσι έξω από την τοποθεσία των γυρισμάτων, με τον πρώτο βοηθό σκηνοθέτη να παίρνει το ένα εξ αυτών και να το μεταφέρει εντός της σκηνής των γυρισμάτων, χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν γεμάτο με αληθινές σφαίρες.

Δευτερόλεπτα αργότερα, γυρίζοντας τη σκηνή μέσα σε μια εκκλησία, ο Μπάλντουιν προφανώς στόχευσε προς την κάμερα και πάτησε τη σκανδάλη, σκοτώνοντας κατά λάθος την Χαλίνα Χάτσινς και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη, Τζόελ Σόουζα, ο οποίος βρισκόταν πίσω της.

Ο Χολς είναι ένας βετεράνος βοηθός σκηνοθέτη με συμμετοχή σε παραγωγές που περιλαμβάνουν όπλα, όπως το Fargo, το The Matrix Reloaded και η τηλεοπτική αστυνομική κωμωδία Reno 911.

Συντετριμμένος ο Μπάλντουιν

Ο Μπάλντουιν δήλωσε χθες συντετριμμένος από τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας. «Δεν έχω λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη λύπη μου για το τραγικό ατύχημα όπου σκοτώθηκε η Χαλίνα Χάτσινς» έγραψε στο Twitter ο 63χρονος σταρ.

«Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομική έρευνα για το πώς μπορεί να συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επαφή με τον σύζυγο (της Χάτσινς) για να του προσφέρω υποστήριξη, στον ίδιο και την οικογένειά του» πρόσθεσε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024