Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4 – «Καθάρισε» από το ημίχρονο η Σίτι

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4 – «Καθάρισε» από το ημίχρονο η Σίτι

Χάρη σε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Μπράιτον με 4-1 και πέρασε προσωρινά στην 2η θέση τους πρωταθλήματος.

Το καθήκον της έκανε η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε με 3-1 της Μπράιτον και επανήλθε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -2 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Οι Πολίτες «καθάρισαν» μέσα σε 18 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας τρία γκολ, μετρέποντας σε τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος.

Τον «χορό» των τερμάτων άνοιξε ο Γκουντογκάν (13΄) σε μία φάση που οι «γλάροι» διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ του Γκάμπριελ Ζεσούς, αλλά και μετά από την χρήση του VAR, ο διαιτητής έδειξε σέντρα για το 1-0. Την σκυτάλη από τον Γερμανό, την πήρε ο Φιλ Φόντεν και με δυο γκολ σε τρία λεπτά, διαμόρφωσε το 3-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πρωταθλητές κατέβασαν την αποδοσή τους, η Μπράιτον πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Έντερσον και στο 80΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του ΜακΚάλιστερ, μείωσαν σε 3-1.

Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, οι Πολίτες κράτησαν την μπάλα και βρήκαν και τέταρτο γκολ, με τον Μαχρέζ, μετά από δημιουργία του Φόντεν.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024