Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέραμα - ΣΥΡΙΖΑ - Η ΕΛ.ΑΣ. να μη μετατραπεί «σε σώμα αυτόκλητων τιμωρών»

Πέραμα – ΣΥΡΙΖΑ – Η ΕΛ.ΑΣ. να μη μετατραπεί «σε σώμα αυτόκλητων τιμωρών»

Εξηγήσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, για το «πώς καταλήξαμε στο τραγικό αποτέλεσμα, αντί για σύλληψη, να έχουμε ένα νεκρό και επτά τραυματίες», μετά το περιστατικό στο Πέραμα

«Τα όσα συνέβησαν χθες στο Πέραμα υπογραμμίζουν την ανασφάλεια που σκιάζει την ελληνική κοινωνία», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, αναφορικά με τη φονική καταδίωξη στο Πέραμα, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 20χρονου και την σύλληψη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας επτά αστυνομικών, οι έξι εκ των οποίων τραυματίσθηκαν στη διάρκεια του συμβάντος.

Η Κουμουνδούρου καλεί τόσο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, όσο και την ηγεσία της αστυνομίας «να δώσουν εξηγήσεις και να διασφαλίσουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα μετατραπεί σε σώμα αυτόκλητων τιμωρών», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της.

«Οφείλουν να εξηγήσουν πώς καταλήξαμε στο τραγικό αποτέλεσμα, αντί για σύλληψη, να έχουμε ένα νεκρό και επτά τραυματίες», υποστηρίζει και προσθέτει:

«Δεν μας προκαλεί έκπληξη ότι ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να βγάλει πόρισμα ότι όλα έγιναν καλώς και ότι δουλειά της αστυνομίας είναι η μετατροπή της Αθήνας σε άγρια Δύση. Ελπίζουμε ειλικρινά η κυβέρνηση να μην καλύψει αυτόν τον ανεύθυνο λαϊκισμό», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας πως η ασφάλεια των πολιτών της χώρας «απαιτεί σχέδιο, ψυχραιμία και επιχειρησιακή σοβαρότητα».

Νωρίτερα, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο twitter είναι υπερασπιστεί τις ενέργειες των εμπλεκόμενων αστυνομικών, υποστηρίζοντας πως «έκαναν καλά τη δουλειά τους και προστάτευσαν αμυνόμενοι και τη ζωή τους και το κοινωνικό σύνολο».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024